671
Не біжить з військовим. . й
У 1992 році в місті Н, другу шахти, в той час як і раніше студент, потрапив в одну дуже смішну і трагіальну історію. Уявіть собі молодий лобошакер, який не потребує нічого, ніж пиво і дівчата в інституті. Він дізнався, що Бог буде відправлений, що ні в якому разі. Одного разу він отримує комони і, як і будь-який нормальний малюк, відкидає його. Але що це? Прийміть другий субпоена незабаром. Він знову викинув. Забути про ці незначні неприємності, він сидить в домашніх умовах, і раптом дзвіночки. "Чому там?" запитує. І сказав він, "Варріор!!!" Чи живе хтось тут? І пішов він, "Це мені." "Відкрити, у вас є субпоена." "Я не буду." Він сказав їм: «Я не буду йти, але хто захистить тебе?» Чи є ви вдома самостійно? Покажіть, що він один і не хоче приєднатися до армії. Ось де військовий офіцер. Мат став для цілої поїздки в чистому виконанні. Він описав, що він збирався зробити до цього панка і як він буде нудний шию, якщо це "добрий фрак" не відкрив двері для нього. Поганий хлопець не міг нічого краще, ніж забрати телефон і дайвінг "02." Він сказав, що люди кинулися в свою квартиру і хочуть "розігнати шию". Скрипки просять на адресу, радять відступати від дверей і чекати. Цей хлопець пішов з вікна і почав шукати в поліції. Коли прибули копси, військові комісари вже перенесли повну програму. Хлопець почав шукати в очі, що відбудеться. Він побачив двері, які відокремили сходи від ліфтів (звичайні двері для чотирьох квартир) вилітають. Він бачив копси, що літають, шукаючи ніндзя черепахи. Наступною рамою є нога, яка росла на рівні очей і впала в вуха одного з військових комісарів. Вежа, Павло Куликово. Татари були військовими, бо копси мали клуби і копс знали, як їх використовувати. Мої другі ноги відійшли майже так, як він побачив, що він зробив. Коли телефон ранг і потужний голос сказав: "Поліса". Відправити Він не сперечався і відкрив двері. «Я хочу, щоб я не був народився». І чоловіки були так «викрадені», що їх обличчя перетворилися в щось червоне, непристойне, знежирене. "Бой, ви знаєте, що вони дійсно списки." Моя порада вас, не вступає в армію. Тільки одна річ врятувала це ідіот: вхідна половина почула загрози проти нього і багато непристойної мови. Про тиждень після того, як все це ugliness, друг в квартирі отримує телефонний дзвінок і вже знайомий голос говорить: «У вас є мені, ...., ви будете служити в ВМС, на підводному човні, який обов'язково миється, так що я подбаю про це». Були бджолині.
І ось в цьому не дуже корисному для суспільства суб'єкт раптом знебовтує тягу на знання. Він переніс в інший інститут, де був військовий відділ. Якщо він отримав "добрий", він був особистим трагедіям йому. Не пропустіть лекції. І найцікавіше він дав військові науки. У висновку, тепер він офіцер. Що це таке.
Шент Олександр.
І ось в цьому не дуже корисному для суспільства суб'єкт раптом знебовтує тягу на знання. Він переніс в інший інститут, де був військовий відділ. Якщо він отримав "добрий", він був особистим трагедіям йому. Не пропустіть лекції. І найцікавіше він дав військові науки. У висновку, тепер він офіцер. Що це таке.
Шент Олександр.