Класифікація готівки. .

Всі наші улюблені бабусі можна розділити на чотири групи:
1,1 км Це нормально.
2. Це обсеси, що мають онуки, сидять на час, щоб їсти.
3. вони обробляється здоров'ям онуків.
4. це просто сениль старі чоловіки.

Найзвичайніший клас, це перший, що джмень грані, які не трахаються ебать будь-який, сидіти в домашніх умовах і дивитися їх ебать телевізійні шоу, в'язати ебать шкарпетки, сплести мережива і зробити все інше сором'язливе ніхто не хоче.

Другий клас є набагато гірше, ніж перший, вони просто обв'язуються з надягаючим вами на столі, роблячи ви їсти ебать суп, або гірше, голубці !!!
Коли ви сказали кохану бабуся, що ви не хочете їсти, вона починає кричущий, як ебать знає, хто і yells щось подібно це:
"Як це? Чому ви не хочете їсти!? Я тут варити все для вас, і ви не збираєтеся їсти, як це!", а потім пара фраз про те, як погана вона була під час свого дитинства, благ благ благ ... а потім (декі копії старих днів) починають називати батьків на роботі, а з диким кремом на телефоні, що дитина не їсть !!!!

Є інші представники людської гонки, які відстежують ваше ебать здоров'я, і іноді вона приходить до абсурдності, наприклад (особисно я знаю), колись я був завжди сидячи на комп'ютері до 3 годин в мережі, так як завжди кожен був вже дупа, коли раптом я почав кашель (це здається, що ебать шамінь в цьому, але не для мого бабуся), вона почала кричати з неї приміщення, що сталося? і т.д., відразу ж поклав мій гіпотезу, де я можу зловити холод!!
Тоді мій нерви не могли стояти його, я почав тертися на мій бабуся про отримання ебать від мене !!! і переїхали на мій ебать кабіни до сну !!!

Найнебезпечніший клас!!! це 4-й нах, тут навіть найстійкіший злам! ці бабусі тихо сидять сором'язливі біля в'їздів, кісточки з їх помилковими щелепами, дивляться всі люди, що надходять і залишаючи вхід, викликаючи поліцейську станцію, якщо вони дивляться ходьба молоді люди з пивом, ебать своїх онуків в домашніх умовах з приступними питаннями, порадами і прогнозом !!!

А тепер про те, як боротися з ними!

Не варто боротися з першим класом, бо вони не заважають!

З другим класом я раджу боротися з чимось, як це:
1,1 км якщо ви не хочете їсти, не скажете вам бабуся, що живіт, голова і т.д. (це з'явиться бокові доріжки для вас).
2. Скажіть її, що ви вже злилися.
3. У Ви також можете сказати, що ви йдете, де ви йдете (але після цих слів ви повинні піти, де ви можете ебать з будинку).
4. І найпростіше сказати її просто: ?

З третьою, є тільки один спосіб боротьби: відправити далеко і глибоко.

Важко вийти з четвертого класу, але це буде!
1,1 км З тих пір, як вони невинність, відправити їх ебать не соромно !!!!
2. просто уникати контакту.
3. Зателефонуйте 03, і скажіть, що ваш бабуся просто божевільний і кидає на людей з скорботкою !!!
Це його.

Сент Ілля Бришев