Як ваша дружина з водієм? - Ідеально. На дорогах поступово починають вести, де вона хоче йти.
«Я чув багато про те, як ви перебуваєте в ліжку», – розповідає новий вентилятор. Він розтоплений: - Приїжджайте, нічого особливого. до Що я чув.
Що ви думаєте про жінку, яка пробачить вас все, терпіти все і бути божевільним про вас? - Привіт, Мати!
Ви щасливі у сімейному житті? О, ye! Ми любимо один одного так багато, що ми вже перенесли розлучення три рази.
Уявіть, мій дорогий, ваш колишній милець Vasya зняв дружину за скарбницю! до Що страшно! Ви бачите, я зробив право, щоб змащувати вас, а не туман!
Ранок. Вирізані автобуси. Тексти пісень, а це означає: Існує трохи людина, тонкий. За пишною жінкою з величезними грудями, і постійно штовхає чоловіка. Чому ви постійно проштовхуєте себе? - Я не відштовхую! Я дихання.
- Привіт, міліція? Мій чоловік пішов на прогулянку з собакою і зникнув! - Повідомте ознаки. Ну, людина середньої висоти, очі здавалося коричневим. Повітряний тер'єр собаки, собака, кіловий колір, зростання на зборах 63 см, хвост припинений, вік 8 місяців, нижня ліва каніна зламаний, невеликий рубець на задній правій нозі ...