У номері є людина. Два люди приходять і вони збираються забити суглоб, вони пропонують його. Він відмовляє: Трава не ловить мене, хлопці. Хлопці зберігають. Я згоден. куріння, нічого. - Ви бачите, він каже, що він не бере його! Вони дивляться: до І правда не береться, а що спільного! Він закопував, нічого знову. Він мені. Приїхати, чоловік. - Все правильно, прийти, я пішов до пари, я сказав, що я не взяв ... Знаходилося брум, подивіться, і хлопці з пари повільно вийшли, двері закриті. За ними. І вони вже одягалися, його одяг захопили і зламали від лазні до вулиці. Чоловік плутався за хвилину, потім зрозумів, що він пішов без документів, без грошей, голих і rushing після. Він стрибає і бачить їх отримання в машині. Він дрочить водію таксі: - Привід! ЗАМОВИТИ За цим автомобілем! Вони дрочити, вони не можуть зловити. Тут водій розуміє, що він не має нічого платити, різко припиняється: до Як ви платите? Чоловік йому: до Ми зловимо автомобіль - ось костюм, букет бабусі! Водій таксі не піклується – немає грошей, я не буду їздити і гасити чоловіка на дорозі. Людина знаходиться в трансі: немає душі навколо. Просто сиділи в ванну, прогріта і розтоплюється на якомусь суглобі і на вас - в лісі, поодинці, голий і навіть шлунок захоплений як непристойний ... Він просто сидить під дерево, щоб соромитися себе, коли раптом він отримує тазковий удар до голови і крім в вухо: - Парова кімната смоктати!