387
Хто камінь, я кам'яний?
Складання будинку від роботи. Я виходжу з авто на станції метро, і я дивлюсь цікаве зображення.
Важко одягнена людина, схожа на держслужбовця, в костюмі, з дипломатом, в цілому все правильно.
Він полягає в тому, щоб покласти його злегка, байдужим.
У короткі, торкнувшись бідного хлопця до повного.
Я був занадто багато, я даю, на якийсь сервіс сабанту.
Він знизив голову, закрив очі, він думав, що йде до будинку доброти.
І ось до цього, вже нещасливий чоловік, вписується «оцінка» нашого охоронця замовлення.
Чи повинен бути діалог (хоча я б назвати його монологом).
Мент - (M): Добрий день. Будь ласка, надайте документи.
Дядько - (D): Mmm ... ic ... (і так далі).
У той же час непідйомна головка робить гранатомету, зітхається гучно і тягне щось своїми руками.
В цілому він не схожий на кампанію, щоб вони порушували свою вже невдалу думку.
(М): Будь ласка, надайте документи.
(D): ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (так само відповімо, дійсно підняла голову і намагаючись зробити себе запобіжним громадянином).
(М): Повідомляємо Вас про те, щоб надати документи. (з нервом у голосі)
(D): ... (замовлення... очевидно, його голова тільки зайнятий з'являютьсям сувеніром як скло).
Я дуже нервовий: Про документи
(D) Шукаю хороший погляд на копію: M-mm ... (вага) ... ?!
Ось, мабуть, міліція втомилася від усього цього, і він вже, перевернувшись до крі, нарешті, дає те, що довго чекав уповільнених (як мені) людей, які інтригують.
(М): Що? Деф? ?
Дядько також побачила зірку і з ігноруванням і запаленням, зміщенням брів дає наступне...
(Д): Хто п'яний?! Я п'яний?!
Люди навпіл... У мене є настрій + 200% за весь вечір.
Важко одягнена людина, схожа на держслужбовця, в костюмі, з дипломатом, в цілому все правильно.
Він полягає в тому, щоб покласти його злегка, байдужим.
У короткі, торкнувшись бідного хлопця до повного.
Я був занадто багато, я даю, на якийсь сервіс сабанту.
Він знизив голову, закрив очі, він думав, що йде до будинку доброти.
І ось до цього, вже нещасливий чоловік, вписується «оцінка» нашого охоронця замовлення.
Чи повинен бути діалог (хоча я б назвати його монологом).
Мент - (M): Добрий день. Будь ласка, надайте документи.
Дядько - (D): Mmm ... ic ... (і так далі).
У той же час непідйомна головка робить гранатомету, зітхається гучно і тягне щось своїми руками.
В цілому він не схожий на кампанію, щоб вони порушували свою вже невдалу думку.
(М): Будь ласка, надайте документи.
(D): ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? (так само відповімо, дійсно підняла голову і намагаючись зробити себе запобіжним громадянином).
(М): Повідомляємо Вас про те, щоб надати документи. (з нервом у голосі)
(D): ... (замовлення... очевидно, його голова тільки зайнятий з'являютьсям сувеніром як скло).
Я дуже нервовий: Про документи
(D) Шукаю хороший погляд на копію: M-mm ... (вага) ... ?!
Ось, мабуть, міліція втомилася від усього цього, і він вже, перевернувшись до крі, нарешті, дає те, що довго чекав уповільнених (як мені) людей, які інтригують.
(М): Що? Деф? ?
Дядько також побачила зірку і з ігноруванням і запаленням, зміщенням брів дає наступне...
(Д): Хто п'яний?! Я п'яний?!
Люди навпіл... У мене є настрій + 200% за весь вечір.