1540
Філе щуки з risom і gribami
Він чудово виглядає... Філе пікі з рисом і грибами
Похід фарширований рисом і грибами є незвичайно смачною стравою. Ведмедя, наявність інгредієнтів, і в результаті смачна, ефектна страва, яку можна подавати на святковому столі або варити на недільній сімейній вечері. Похід дуже смачний, але доповнивши його начинкою грибів і рису робить смак навіть насиченим. Я не буду сказати багато, я запрошю вас шукати під кошеня, див. рецепт і вар...
Філе щуки 400-500г - 2 шт.
круглозерновий рис - 100г
печериці - 300г
цибуля - 1 голова
сир - 100г
зелень (купе, петрушка, зелена цибуля) - 100 г
рослинне масло для смаження і змащення - 4-5 ст.л.
сіль, чорний мелений перець - за смаком
У сковороді довести до кипіння близько 600 мл води. Залийте рис і варіть до готовності (близько 15-17 хв.). Зніміть їх з паза (не промийте їх). Прохолодити його.
Вирізати цибулю невеликим кубом, печериці з половинками. На 3-4 ст.л. рослинної олії обсмажують на прозорість цибулі, посипають гриби і обсмажують на сильному вогні, періодично помішуючи, до розі забарвлення грибів (близько 5-7 хвилин). Прохолодити його.
Наріжте зелень, потріть сир на великій тертці. У чаші покласти рис, гриби з цибулею, сиром, зеленню. Додати сіль і чорний мелений перець. Дивитися акуратно
На робочому столі викладають 3-4 шари фольги, більше, ніж філе. Один з філе змащують рослинною олією, укладають на фольгу. Зверху риби викладають начинку, натискаючи її рукою.
Друге філе на зовнішній поверхні, щоб зробити надрізи, намагаючись не вирізати через рибу повністю. Покладіть філе начинку і змащуйте рослинною олією.
Ретельно загортаємо рибу в фольговий шар за шаром і викладаємо на підстилці.
Пригорніть в духовці нагрітим до 200 ° С протягом 30 хвилин, потім зніміть рибу, акуратно відкрийте її зверху і поверніть в духовку ще 10 хвилин, щоб верх злегка обсмажений (при бажанні ви не можете це зробити, залишаючи рибний ніж і соковитий зверху).
Для передачі риби в посуд, зручно використовувати два широкі лопатки. При бажанні вода рибка з отриманим соусом. Коли подається, прикрасьте свіжими зеленню і скибочками лимона.
Мої ноти.
до Сама начинка настільки смачна, що її можна приготувати як окрема страва :
Таким чином, можна приготувати не тільки щуку філе, а й інші рибки, такі як рожевий лосось.