455
Традиційна медицина :)
Селянська вирішила перемістити плиту.
Здрастуйте чоловіка. Питома плита прийшла, тренувалася цегла, глина - все поговорити.
Жінка кричав:
Мій чоловік і я отримую розлучення. й
«Чому?» попросить духовку, «дюки». й
до Ні, відповідей селян.
- Біт?
до Ні, відповідей селян.
- Чому?
- Шнури, хропіння, бейстард - так, щоб скляні грали ... Вона поросла в Москву, продемонструвала науковці, робила багато грошей - всі однохорони.
- Як він спить? - духовка просить.
«На спині, як і всім іншим», - відповідає жінка.
«Коли він хропить, поширив ноги», людина радить.
На наступний день плита виходить, щоб закінчити роботу, і відповідає встановленому столі, елегантному господині.
- Чому, коханка? - просить плиту - робота не виконується.
"Діти з нею, з плитою," жінка відповідає, "добра порада допомогла, людина припинила хропіння, як він відрізати."
Просто покажіть мені - як ви зробили, простою плитою, управляти з'ясувати, які вчені не думають?! Він врятував життя сім'ї, бо я люблю його.
«Так науковці» відповіли, «і ми просто розуміли, на печі: якщо ви поширите ноги, яйця западуть.» Яйця падають, але не закривається. Немає тяги, не хропіння!
Здрастуйте чоловіка. Питома плита прийшла, тренувалася цегла, глина - все поговорити.
Жінка кричав:
Мій чоловік і я отримую розлучення. й
«Чому?» попросить духовку, «дюки». й
до Ні, відповідей селян.
- Біт?
до Ні, відповідей селян.
- Чому?
- Шнури, хропіння, бейстард - так, щоб скляні грали ... Вона поросла в Москву, продемонструвала науковці, робила багато грошей - всі однохорони.
- Як він спить? - духовка просить.
«На спині, як і всім іншим», - відповідає жінка.
«Коли він хропить, поширив ноги», людина радить.
На наступний день плита виходить, щоб закінчити роботу, і відповідає встановленому столі, елегантному господині.
- Чому, коханка? - просить плиту - робота не виконується.
"Діти з нею, з плитою," жінка відповідає, "добра порада допомогла, людина припинила хропіння, як він відрізати."
Просто покажіть мені - як ви зробили, простою плитою, управляти з'ясувати, які вчені не думають?! Він врятував життя сім'ї, бо я люблю його.
«Так науковці» відповіли, «і ми просто розуміли, на печі: якщо ви поширите ноги, яйця западуть.» Яйця падають, але не закривається. Немає тяги, не хропіння!