774
У ході виборів США дуже важливо.
D: Дад, чому ми атакували Ірак?
СП: Бо вони мали зброю масового знищення, меду.
D: Але інспектори не знайшли ніяких WMD.
SP: Це тому, що Ірак добре приховує.
D: І ось чому ми атакували їх?
СП: Так. Втрузі завжди працюють краще, ніж огляди.
D: Але після вторгнення ми не знайшли ніяких WMD, ми?
T: Це тому, що це дуже добре прихований. Не хвилюйтеся, ми знайдемо щось, можливо, право на вибори 2004 року.
D: Чому б Ірак потребує зброї?
СП: Для використання у війні, silly.
D: Тоді я не розумію. Якщо вони мають таку зброю і хотіли використовувати їх у війну з нами, чому не використовували їх, коли ми атакували їх?
SP: Ну, очевидно, вони не хочуть, щоб хтось знав, що вони мали зброю, як це. Вони загинуть в тисячах, ніж захищати себе.
D: Але це приступ до штампування з такою зброєю, а не використовувати її проти нас.
Т: Це різна культура, неможливо зрозуміти.
D: Я не знаю про вас, і я не вірю, що це зброя, що наша влада каже, що вони мають.
SP: Ви знаєте, що це не дуже важливо, якщо вони мають гармати. У нас була ще одна хороша причина атаки.
D: Який?
СП: Навіть якщо вони не мають зброї, Саддам Хусейн був жорстоким диктатором, що є гарною причиною вторгнення іноземної країни.
D: І чому це жорстокий диктатор причина вторгнення країни?
СП: Ну, наприклад, він пригнічує своїх людей.
Q: Як це зроблено в Китаї?
P: Будь ласка, не порівнюйте Китай в Ірак. Китай є хорошим економічним партнером, де мільйони людей працюють за рабські заробітні плати, щоб корпорації США могли отримати більш багатий.
D: Так, якщо країна може використовуватися для прибутку американських корпорацій, це хороша країна, навіть якщо вона пригнічена?
СП: Це право.
Q: Чому люди пригнічують в Іраку? СП: Щодо політичних злочинів, як критика влади. В’язниці звернулися люди, які критикували уряд.
Q: Чи не так само відбувається в Китаї?
SP: Я сказав вам, що речі різні в Китаї.
Q: Яка різниця між Китаєм і Іраком?
СП: Ну, наприклад, партія Баат, яка була встановлена в Іраку, і Комуністична партія, виправдала в Китаї.
Д: Ви сказали, що комуністичні комуністи були поганими.
П: Ні, кубинські комуністи, які погані.
D: Чому вони погано?
П: Наприклад, люди, які критикують уряд.
D: Як був Ірак?
СП: Право.
D: І як Китай?
P: Китай є нашим партнером, і Куба не є.
D: Чому Куба не є хорошим партнером?
СП: На початку 60-х років уряд прийняв закони, які заборонені американцям з торгівлею з Кубою, поки вони не припинилися комуністичною країною і стали капіталісти, як нас.
D: Але якщо ми поновлюємо ці закони і відкриваємо торгівлю з кубиками, що не допоможе кубинам стати капіталістами?
Не бути розумним!
Я не думаю.
P: Добре, що. Вони ще не мають релігійної свободи на Кубі.
D: Як Китай?
P: Я сказав, що ви не можете говорити про Китай. Саддам Хусеїн прийшов на владу через військовий муфту, тому він ще не знежирився правителем Іраку.
D: Що таке військова копа?
П: Це коли військові, генерали, беруть владу від уряду, замість проведення вільних виборів, як ми робимо.
D: Чи не уряд Пакистану, що надходить до влади через військовий коуп?
P: Ви означте Генеральний Первез Мухарафф? Ну... Є. Посуд. Але Пакистан - наш друг.
D: Чому ми друзі з Пакистаном, коли уряд не законний?
SP: Я не сказав, що Перевез Мухаррафф був нелегітим правителем.
D: Ви просто сказали, що хто прийшов до влади, змусивши його від законного уряду є незаконним правителем.
P: Це просто про Саддам Хусейн. Перший Мухарафф є другом наших, які допомогли нам під час вторгнення в Афганістан.
D: Чому ми атакували Афганістан?
SP: Для чого вони зробили 11 вересня.
Що до нас на 11 вересня?
11 вересня 19 осіб, 15 з яких були з Саудівської Аравії, захопили чотири літаки і відправили три з них до будівель, вбивали 3,000 американці.
D: Що таке Афганістан?
СП: І в Афганістані ці люди навчалися під диктаторською діяльністю Талібана.
Д: Чи погані радикальні ісламісти, які відрізають руки та голови людей?
П: Так, вони є. Не тільки вони відрізають руки і голови, але вони також пригнічують жінок.
D: Чи не Буш дасть їм $ 43 млн у 2001 році?
СП: Так, але це тільки винагорода за успішну боротьбу проти наркотиків.
D: Для боротьби з наркотиками?
СП: Так. Талібан допомогло нам багато, запобіживши Афгани від вирощування opium poppy. Д: І як вони роблять це?
SP: простий. Ті, хто виловив маку, мали руки і голови відрізати.
D: Так вирізати руки і голови для вирощування квітів хороший, але це погано для чогось іншого?
СП: Так. Дуже добре, щоб вони подрібнили руки і голови для вирощування квітів, але коли вони покарають їх, як для крадіжки хліба, це занадто жорстокий.
D: І в Саудівській Аравії, не вирізати руки і голови?
P: Це інша справа. У Афганістані зацарював сувору патриархію, жінки були пригнічені, змушені з'являтися в публічному режимі тільки в burqa, і тих, хто порушував цей закон, були кам'яні.
D: У Саудівській Аравії жінки змушені носити burqas.
СП: Ні, жінки просто одягають традиційний ісламський одяг.
D: Яка різниця? Традиційний ісламський костюм, який одягає весь організм, крім очей і пальців. А бурка – зло створення патриархії, віва під якою жінка приховує все, але її очі і пальці. Звуки, як і різні імена для того ж.
P: Не існує порівняння між Афганістаном та нашими друзями. Саудівська Аравія.
D: Але я думав, що 15 з 19 терористів на 11 вересня були з Саудівської Аравії.
СП: Так, але навчалися в Афганістані.
Хто навчив їх?
SP: Дуже поганий людина є Osama bin Laden.
D: Чи був він Афган?
СП: Насправді, немає. Він також був від Саудівської Аравії. Але він був поганим, дуже поганою людиною.
Д: І він, здається, був наш друг один раз.
П: Тільки коли ми допомогло Мужахіден приїхати з афганців з Афганістану, у 80-х роках.
Д: Хто народи? Про зло-комуністичну імперію, яка промовляла Рональд Реаг?
СП: Немає більше порад. Радянський Союз згорнувся у "90-ті роки, тепер вони мають вибори і капіталізм, як ми маємо. Тепер ми називаємо їх росіянами.
Д: Так народи, росіяни, наші друзі?
SP: Ну, не дуже. Вони були нашими друзями протягом багатьох років після того, як вони припинили Але коли вони відмовилися підтримувати нашу інвазію в Іраку, ми зсердилися з ними. Ми ще сердилися з французькою та німецькою мовами, оскільки вони не допомогли нам.
D: Так французи і німці погано?
Не дуже погано, але досить перейменувати французьку картоплю і тост "безкоштовно".
D: Ми завжди перейменуємо їжу, коли країна не робить те, що ми хочемо?
Т: Ні, що ми робимо з друзями. Ми атакуємо наших ворогів.
D: Але Ірак був нашим другом в '80s.
P: Добре, я був на деякий час.
Q: Did Saddam Hussein правило Ірак?
СП: Є, але він був у війні з Іраном в той час, щоб він був нашим другом. Тимчасово ...
Q: Чому це робить його нашим другом?
Т: А коли наш ворог був Іраном.
D: Чи це коли він газував курди?
SP: Так, але тому, що він був у війні з Іраном в той час, ми перетворили сліпу око, щоб він знав, що ми його друзі.
D: Так хто бореться з нашими ворогами автоматично стає нашим другом?
SP: По-перше, так.
Д: І хто бореться з нашими друзями - наш ворог?
SP: Іноді це. Але якщо ми можемо зробити гроші з продажу зброї на обидві сторони, так що набагато краще.
D: Чому?
P: Тому що війна хороша для економіки, і тому для Америки. А потім, так як Бог на нашій стороні, хто проти війни є безглуздим антиамериканським комуністичним. Тепер ви розумієте, чому ми атакували Ірак?
D: Я думаю так. Що Бог хоче, правда?
СП: Так.
D: Як ми знаємо, що Бог хотів нам атакувати Ірак?
SP: Добре, ви бачите, Бог говорить про Джорджа Буша особисто і каже йому, що робити.
D: Так ми атакували Іраку, оскільки Джордж В. Кущ слухає голоси в голові?
П. Так! Ви нарешті розумієте, як працює світ. Тепер закрийте очі, зробіть собі комфортні і падають підсвітки.
СП: Бо вони мали зброю масового знищення, меду.
D: Але інспектори не знайшли ніяких WMD.
SP: Це тому, що Ірак добре приховує.
D: І ось чому ми атакували їх?
СП: Так. Втрузі завжди працюють краще, ніж огляди.
D: Але після вторгнення ми не знайшли ніяких WMD, ми?
T: Це тому, що це дуже добре прихований. Не хвилюйтеся, ми знайдемо щось, можливо, право на вибори 2004 року.
D: Чому б Ірак потребує зброї?
СП: Для використання у війні, silly.
D: Тоді я не розумію. Якщо вони мають таку зброю і хотіли використовувати їх у війну з нами, чому не використовували їх, коли ми атакували їх?
SP: Ну, очевидно, вони не хочуть, щоб хтось знав, що вони мали зброю, як це. Вони загинуть в тисячах, ніж захищати себе.
D: Але це приступ до штампування з такою зброєю, а не використовувати її проти нас.
Т: Це різна культура, неможливо зрозуміти.
D: Я не знаю про вас, і я не вірю, що це зброя, що наша влада каже, що вони мають.
SP: Ви знаєте, що це не дуже важливо, якщо вони мають гармати. У нас була ще одна хороша причина атаки.
D: Який?
СП: Навіть якщо вони не мають зброї, Саддам Хусейн був жорстоким диктатором, що є гарною причиною вторгнення іноземної країни.
D: І чому це жорстокий диктатор причина вторгнення країни?
СП: Ну, наприклад, він пригнічує своїх людей.
Q: Як це зроблено в Китаї?
P: Будь ласка, не порівнюйте Китай в Ірак. Китай є хорошим економічним партнером, де мільйони людей працюють за рабські заробітні плати, щоб корпорації США могли отримати більш багатий.
D: Так, якщо країна може використовуватися для прибутку американських корпорацій, це хороша країна, навіть якщо вона пригнічена?
СП: Це право.
Q: Чому люди пригнічують в Іраку? СП: Щодо політичних злочинів, як критика влади. В’язниці звернулися люди, які критикували уряд.
Q: Чи не так само відбувається в Китаї?
SP: Я сказав вам, що речі різні в Китаї.
Q: Яка різниця між Китаєм і Іраком?
СП: Ну, наприклад, партія Баат, яка була встановлена в Іраку, і Комуністична партія, виправдала в Китаї.
Д: Ви сказали, що комуністичні комуністи були поганими.
П: Ні, кубинські комуністи, які погані.
D: Чому вони погано?
П: Наприклад, люди, які критикують уряд.
D: Як був Ірак?
СП: Право.
D: І як Китай?
P: Китай є нашим партнером, і Куба не є.
D: Чому Куба не є хорошим партнером?
СП: На початку 60-х років уряд прийняв закони, які заборонені американцям з торгівлею з Кубою, поки вони не припинилися комуністичною країною і стали капіталісти, як нас.
D: Але якщо ми поновлюємо ці закони і відкриваємо торгівлю з кубиками, що не допоможе кубинам стати капіталістами?
Не бути розумним!
Я не думаю.
P: Добре, що. Вони ще не мають релігійної свободи на Кубі.
D: Як Китай?
P: Я сказав, що ви не можете говорити про Китай. Саддам Хусеїн прийшов на владу через військовий муфту, тому він ще не знежирився правителем Іраку.
D: Що таке військова копа?
П: Це коли військові, генерали, беруть владу від уряду, замість проведення вільних виборів, як ми робимо.
D: Чи не уряд Пакистану, що надходить до влади через військовий коуп?
P: Ви означте Генеральний Первез Мухарафф? Ну... Є. Посуд. Але Пакистан - наш друг.
D: Чому ми друзі з Пакистаном, коли уряд не законний?
SP: Я не сказав, що Перевез Мухаррафф був нелегітим правителем.
D: Ви просто сказали, що хто прийшов до влади, змусивши його від законного уряду є незаконним правителем.
P: Це просто про Саддам Хусейн. Перший Мухарафф є другом наших, які допомогли нам під час вторгнення в Афганістан.
D: Чому ми атакували Афганістан?
SP: Для чого вони зробили 11 вересня.
Що до нас на 11 вересня?
11 вересня 19 осіб, 15 з яких були з Саудівської Аравії, захопили чотири літаки і відправили три з них до будівель, вбивали 3,000 американці.
D: Що таке Афганістан?
СП: І в Афганістані ці люди навчалися під диктаторською діяльністю Талібана.
Д: Чи погані радикальні ісламісти, які відрізають руки та голови людей?
П: Так, вони є. Не тільки вони відрізають руки і голови, але вони також пригнічують жінок.
D: Чи не Буш дасть їм $ 43 млн у 2001 році?
СП: Так, але це тільки винагорода за успішну боротьбу проти наркотиків.
D: Для боротьби з наркотиками?
СП: Так. Талібан допомогло нам багато, запобіживши Афгани від вирощування opium poppy. Д: І як вони роблять це?
SP: простий. Ті, хто виловив маку, мали руки і голови відрізати.
D: Так вирізати руки і голови для вирощування квітів хороший, але це погано для чогось іншого?
СП: Так. Дуже добре, щоб вони подрібнили руки і голови для вирощування квітів, але коли вони покарають їх, як для крадіжки хліба, це занадто жорстокий.
D: І в Саудівській Аравії, не вирізати руки і голови?
P: Це інша справа. У Афганістані зацарював сувору патриархію, жінки були пригнічені, змушені з'являтися в публічному режимі тільки в burqa, і тих, хто порушував цей закон, були кам'яні.
D: У Саудівській Аравії жінки змушені носити burqas.
СП: Ні, жінки просто одягають традиційний ісламський одяг.
D: Яка різниця? Традиційний ісламський костюм, який одягає весь організм, крім очей і пальців. А бурка – зло створення патриархії, віва під якою жінка приховує все, але її очі і пальці. Звуки, як і різні імена для того ж.
P: Не існує порівняння між Афганістаном та нашими друзями. Саудівська Аравія.
D: Але я думав, що 15 з 19 терористів на 11 вересня були з Саудівської Аравії.
СП: Так, але навчалися в Афганістані.
Хто навчив їх?
SP: Дуже поганий людина є Osama bin Laden.
D: Чи був він Афган?
СП: Насправді, немає. Він також був від Саудівської Аравії. Але він був поганим, дуже поганою людиною.
Д: І він, здається, був наш друг один раз.
П: Тільки коли ми допомогло Мужахіден приїхати з афганців з Афганістану, у 80-х роках.
Д: Хто народи? Про зло-комуністичну імперію, яка промовляла Рональд Реаг?
СП: Немає більше порад. Радянський Союз згорнувся у "90-ті роки, тепер вони мають вибори і капіталізм, як ми маємо. Тепер ми називаємо їх росіянами.
Д: Так народи, росіяни, наші друзі?
SP: Ну, не дуже. Вони були нашими друзями протягом багатьох років після того, як вони припинили Але коли вони відмовилися підтримувати нашу інвазію в Іраку, ми зсердилися з ними. Ми ще сердилися з французькою та німецькою мовами, оскільки вони не допомогли нам.
D: Так французи і німці погано?
Не дуже погано, але досить перейменувати французьку картоплю і тост "безкоштовно".
D: Ми завжди перейменуємо їжу, коли країна не робить те, що ми хочемо?
Т: Ні, що ми робимо з друзями. Ми атакуємо наших ворогів.
D: Але Ірак був нашим другом в '80s.
P: Добре, я був на деякий час.
Q: Did Saddam Hussein правило Ірак?
СП: Є, але він був у війні з Іраном в той час, щоб він був нашим другом. Тимчасово ...
Q: Чому це робить його нашим другом?
Т: А коли наш ворог був Іраном.
D: Чи це коли він газував курди?
SP: Так, але тому, що він був у війні з Іраном в той час, ми перетворили сліпу око, щоб він знав, що ми його друзі.
D: Так хто бореться з нашими ворогами автоматично стає нашим другом?
SP: По-перше, так.
Д: І хто бореться з нашими друзями - наш ворог?
SP: Іноді це. Але якщо ми можемо зробити гроші з продажу зброї на обидві сторони, так що набагато краще.
D: Чому?
P: Тому що війна хороша для економіки, і тому для Америки. А потім, так як Бог на нашій стороні, хто проти війни є безглуздим антиамериканським комуністичним. Тепер ви розумієте, чому ми атакували Ірак?
D: Я думаю так. Що Бог хоче, правда?
СП: Так.
D: Як ми знаємо, що Бог хотів нам атакувати Ірак?
SP: Добре, ви бачите, Бог говорить про Джорджа Буша особисто і каже йому, що робити.
D: Так ми атакували Іраку, оскільки Джордж В. Кущ слухає голоси в голові?
П. Так! Ви нарешті розумієте, як працює світ. Тепер закрийте очі, зробіть собі комфортні і падають підсвітки.