Новорічна ніч :)

31 грудня.
Ми погодили два години до середини дня, щоб зібрати в дворі нашого будинку і відсвяткувати новий рік 2004 року разом.
Якщо я знав, як це буде все кінець, я досить бути вдома.
На призначену годину, кожен був вже там, один хлопець прийшов зі своєю подругою.
Випивання російською мовою зі склянками. Після третьої пляшки пожежної води, одна з наших раптом заявляє:
Давайте плаття Антон з Санта Клауса, Настя з снігом і відправимо їх до підрахунку снігу з даху! Це буде сміятися.
Тепер я можу важко зрозуміти, чому кожен, включаючи себе, знайшов цю ідею так смішно.
У короткі, де заспокійливий чоловік тільки промиває його черевики: сказав він.
Ми надішлемо один друг, щоб отримати костюми Санта Клауса і Снігука, які, як виявилося, були доступні в домашніх умовах.
Він швидко повертається, а Антон і Настя одягають вищезгаданий новорічний одяг.
Коли вони почали нагадувати оригінальний DM і його бабуся, ми досягали останнього поверху нашого будинку і сходження на дах.
Коли ми всі на дахах, Антон, просто у випадку (приблизно після всього), прив'язали себе з міцною мотузкою до телевізійної антени.
Коли він почав зв'язати Настя, він раптом виявився, що другий шматок мотузки був занадто коротким і Антоном, не думаючи двічі, зв'язав її з вузликом на нозі.
Логіка це: якщо він починає падати, він почне падати, і він прив'язаний до антени.
Нарешті, вони почали обрізати сніг з даху.
Тільки Антон досяг дуже краю даху і виглядав лякатися від висоти 9-го поверху, коли раптом Новий рік прийшов непристойно, кричить... Вогнетривкі роботи Антона, які завжди не люблять голосувати різкі звуки, сколите і залишили площу даху через бічну сторону.
У наступні секунди трапилося наступне - мотузка витягнула, а сніг покоївка, ака Настя, з нього слідувати, мотузка розтягувала ще сильніше, але не розламала.
Займав нам близько двох хвилин, щоб перетягнути Антон і відлякати Нестя на дах і швидко залишити свої квартири.
На наступний день я походжу до сходу, щоб курити і побачити мого сусіда, відставив військовий Сергій Нікіфорович.
Ось що сказав мені:
Шукаю, я думаю, що я хочу мати ...
Я сидю тільки вдома, моя дружина і у мене була боротьба, і я святкую Новий рік.
Ну, давайте подивимося, трохи, переглядаючи телевізор. Salatik, всі права.
Ну, Путін сказав, що починається хімічна боротьба.
Я вирішив пам'ятати мій дитинство на п'ятому випадку, і в точно нічний час я хотів би трохи порізати на дереві, кажучи, «Grandpa Frost!» Гранпа Фраст
годинник ударів дванадцяти, я шут: "Де-ду-ду-мороза!"
Ви не вірите, що це сталося поруч! Ось я бачу - в вікні Санта Клауса висить вниз ...
Шукаю мені, що і це ... Скажіть щось схоже, "Хо-Хо!" З Новим роком! Де мій Сніг Мейден? й
Я протерти очі - Дід Мороз і Сніг Мейден вже дивляться на мене в вікні.
Я пішов, вимив, прийшов назад - немає ніхто.
Ви знаєте, не розповідаєте Марія Павловна, я збираюся лікуватися найближчим часом.
Коли я отримав додому, я сміхався не менше години.