Жінка не може бути задоволена жінкою :)

Нещодавно відкрився магазин з продажу чоловік.
Магазин знаходиться на 6 поверхах, а якість чоловіків підвищується як клієнт піднімається на верхній поверх.
Однак, коли ви йдете на одному поверсі, ви можете вибрати будь-яку людину на цьому поверсі, але якщо ви підете до наступного поверху, ви більше не можете повернутися вниз, крім виходу будівлі.
Так жінка йде в магазин, щоб знайти чоловіка.

На першому поверсі є знак на дверцятах: «Флоор 1 - Ці чоловіки мають добре опалювальні роботи.» Сама жінка читає і каже: "О, це краще, ніж мій старий друг." Але я задаю, що буде вище?

Знак другого поверху читає: «Флор 2 - Ці чоловіки добре сплачують роботи і люблять дітей». Жінка говорить сама, Це чудово. Але я дивлю, що буде поверх вище? І йде вище.

Третій підлоговий знак читає: "Флоор 3 - Ці чоловіки добре сплачують роботи, люблять дітей і виглядають незвично добре." "Хмм, ще краще", - каже жінка. "Чому я дива, що там?"

Четвертий знак читає: "Флор 4 - Ці чоловіки добре сплачують роботи, люблять дітей, виглядають незвично добре і допомагають навколо будинку." "Дуже!" жінка проголошує. - Дуже спокуслива! Але вона повинна бути ще краще. І пішов він на наступний поверх.

Знак на п'ятому поверсі читає: «Флоор 5 - Ці чоловіки добре опалюють роботи, люблять дітей, виглядають незвично добре, допомагають навколо будинку і дуже романтичні». Боже! Але просто подумайте... що треба чекати на мене? І йде до шостого поверху.

Напис на шостому поверсі читає: "Флоор 6 - Ви 3,456,279,012 відвідувачів на цей поверх." Немає чоловіків тут. Ця підлога існує тільки як доказ, що не можна задовольнювати жінку. Дякую за відвідування нашого магазину. Доброго дня!