642
дівчата
Передмова: Я працюю для комп'ютерної фірми.
Дуже часто виникають різні смішні ситуації в роботі. Але вчора...
Історія: Моя друзі і я відвертаю багато дня до.
Ну, є друзі... Вчора я прийшов до роботи з найгіршого бодуна.
Це два години і я трохи змія. Клієнти приходять, батько і дочка.
Дочка - пальці закриті, спортсмен, Komsomol, добре і т.д. О, дуже любляча істота. Купити комп'ютер і начинки, принтер там, сканер.
Зайдіть його. Далі просять додому (для безкоштовно). Ну, я волонтер.
Ми приїжджаємо. Я б'ю все. Налаштування. У ході гри я поясню, де, як вимкнути / вимкнути.
Дад (інтегрована людина) з словами, такими як «Я ще потрібно зробити щось» Ну, я тут.
Я провів час і половина розтирання мозку. Я збираюся залишити. А потім це красива істота говорить,
Що робити, якщо виникають проблеми?
Я підійшов в мою куртку кишеню (навіть візитну картку) і скажімо: «Якщо все...», я отримую презервативу.
A dumb сцена...
Дуже часто виникають різні смішні ситуації в роботі. Але вчора...
Історія: Моя друзі і я відвертаю багато дня до.
Ну, є друзі... Вчора я прийшов до роботи з найгіршого бодуна.
Це два години і я трохи змія. Клієнти приходять, батько і дочка.
Дочка - пальці закриті, спортсмен, Komsomol, добре і т.д. О, дуже любляча істота. Купити комп'ютер і начинки, принтер там, сканер.
Зайдіть його. Далі просять додому (для безкоштовно). Ну, я волонтер.
Ми приїжджаємо. Я б'ю все. Налаштування. У ході гри я поясню, де, як вимкнути / вимкнути.
Дад (інтегрована людина) з словами, такими як «Я ще потрібно зробити щось» Ну, я тут.
Я провів час і половина розтирання мозку. Я збираюся залишити. А потім це красива істота говорить,
Що робити, якщо виникають проблеми?
Я підійшов в мою куртку кишеню (навіть візитну картку) і скажімо: «Якщо все...», я отримую презервативу.
A dumb сцена...