Пробіги та дороги

Цікава історія, яку ми сьогодні Автор: ГАРГОНА, Ярослав Пестня
зрілий
Втрата "Макс і дороги".
Виконується жінка на volvo ... .
Розумна жінка на Volvo.
Місце дії - місто Ярославль, дорога від Завога до мосту по Волзі)
Про нас Сінг:
Ранок. Теплові, світлові вітрові дбає щоки. Доброго дня!
Плетемо музику вздовж звичної дороги, співаючи...
До сих пір, дрібно.
У районі школи No 50 утворився автозбіг, і я, як дисциплінований співробітник, який не хоче бути пізно для роботи, намагаються виштовхнути себе серед того ж авто-лат...
На правому боці особа посадової особи тягнеться в гігулленку з виразом «поодинці, ніхто не варити каву вранці, а цей біткоїн піднімається вперед».
І чому він вирішив, що все було вкрито знаками «проходжений» Я не розумію.
Скоро він вирішив перемістити мене, незважаючи на те, що його можна було пересуватися по вертикалі.
Я спробував звернутися до нього з розслаблюючу посмішку «Не хвилюватися, людина, джем трафіку – це наша спільна проблема, ми не будемо посилюватися, але він вирішив пояснити мені, що я не гідний мого автомобіля, його дороги і в загальному місці в зоні 1,5 км від своєї людини.
Друга спроба насили чоловіка, що позитивно призвело до збільшення агресії на його складі, він зрозумів, що обрана половинка не переривала Глюкоза і він вирішив діяти своїми руками.
Висловлення на обличчі руйнівного чоловіка не відобразило політичну проблему, і я заблокував двері просто у випадку.
Він неспішно вишитий всі ручки вирішили відірвати для себе, і розгубити мене, бічне дзеркало.
Люди навколо вже змінили вираз обличчя від нудьгої до цікавого Дзеркальне дзеркало не відійшов, і він вирішив принаймні його вигинати, з ударом його руки прокинувся 40 градусів і сати в його машині.
Милий Swedes змогли надати свою надзвичайну стійкість VOLVO до вандалдів і хамів, натиснувши кнопку управління безпосередньо з кабіни я повернув дзеркала до первісного положення.
Офіційне шаутоване, щоб клейкоза закрили.
Дякую за те, що корк не продовжив, і там була швидкість равлика.
Потрібно залишатися в потоці.
Що ще намагатися відходити від мого автомобіля, він не встигнути думати.
Переміщення на наступний провулок, він, демонтаж оборони, сходження на бордюр.
Він поїхав до руху до «Дахи» одночасно з мене. Не чекав, щоб побачити мене знову, оскільки крутий маневр, який він підійшов під загрозу, прориваючи вперед, і тут така катастрофа ...
Коли він нарешті зрадився, він почав показати мені силу звучання його автомобіля.
Моя глюкоза кричить голосніше. Під «О, це любов між нами...» ніхто не хотів залишити.
Підійде на праву на пішохідному острові, я вирішив дати притулок до заповітної мети: вперед і далеко від мене максимально.
Він, здавалося б, скористався своїм жестом і з тапочкою без спарингових шин зламав вакантний міст по Волзі.
Але незакінчена помста не дала дудему миру і відразу ж під мостом, що кинулася до поліцейської станції, яка вимагає зупинити свій підхід до автомобіля.
Постово слухняно.
Як він виглядав по моїх документах, мій дзеркальний коханець вимовляється, половина голови нижче мене, намагаючись прочитати своє ім'я і прізвище.
Не було бажання познайомитись з idiot одностороннім, і я мав піти на атаку.
Тексти пісень, а це означає: Якщо ви нарешті залишите мене самостійно? Не вдалося, незалежно від того, які органи ви перетворите. Що ви робите? Що ви робите? й
«управління» почала симпатизувати мене від реалізації власного значення.
Зловив правий погляд, вирішив зміцнити копію в своєму бажанні діяти проти незліченного водія Гігуленка.
до Я дав поштовх один з найпроменитих посмішок, запитуючи про спільне виконання його службового обов’язку.
Людину шуок і очищають, коли вони вимагають своїх документів.
Починав мурмур, який подрібнить мене, гни... потім піде дрол навпіл і мат.
Помітно, його патологічний вигляд викликає глибоку симпатію, так як якщо він безперечно хворий.
Я відчув, що зараз мій нерви подарують, бажання бути міцним і стійким зникне.
Я бажав торкнутися і сльоза милосердно кинувся мій щік.
Людина миттєво змінив обличчя до вирого боку.
Мент відчував винний і вирішив очистити:
«Зловити мене,» кинувся до чоловіка і очолював за свій автомобіль.
Людина знову з обличчям перевернулася до поліцейського автомобіля.
Як я почав двигун, я почув голос копа в своєму поході:
«Поверніть ім’я через базу даних. . . ?
Eh! ім'я я не чую, означає, що клейкоза розтирається: "Ви пробачте мене, дитина ..." Duh. . ?

ГАРГОНА, Ярослав