Витяжки з щоденника спартака вентилятора

Моя батько була відправлена на роботу в Маску. Як чудово, що я зараз...
У своїй новій школі всі любителі Спартаку. Це дуже добре, тому що я завжди був вкорінений для Spartacus, тому що він завжди чемпіон. Я також вкорінив для Чиказького Була, тому що вони завжди перемагаються занадто... Тепер я буду бути вболівальником.
Учора я зрізаю голову і тепер я шліфував. Вони найхолодніші любителі вони ебать. Особливо тих, хто прийшов з полярних стовбурів. Я також зустрілася з учнями колишніх однокласників, які прийшли до розшифрування в нашій Москві. Що таке фольга?
- Вент в тренажерний зал для футболу. 1-0 злий дупа. Я люблю Тіша і Філа самі, вони шкури люблять мене. На стадіоні ми помітили десятки брекетів з цієї пердяевки і після матчу всі пішли ебать їх, і вони побачили, що ми були в 100 разів більше і не стрибали на нас і навіть приховали кольори, ідіоз. Що ще можна очікувати від неMascovites? Але ми відрахували один молодший і відкинули його на шість. І не вдалося вдарити дорогу з м'якою, і він дав мені в очах. У школі я кажу всім, що я воював п'ять коней.
Я побачила розсаду вранці через вікно трьох коней в наших дверях, і кожен шанс я взяв календар з Тишаю з стіни, і приховав троянду під крилом. А потім, коли вони залишилися, я продемонстрував їх з вікна, і вони були страшні і не поверталися.
Я пішов до П'єттера і просто отримав назад. Ми подали весь шлях через місто і собаку вкладення в Петро. Я подумав всі речі. Новоградська пердяевка не схожа на мене. Він говорить, що місто більше тисяч років, тут є ідіоти, тому що кожен знає, що Москва є найстарішим містом в Росії і навіть, ймовірно, в світі, і як може Новгорода бути настільки старою, якщо Москва 850? Фукери. У Новгораді я повернувся, бо я відвертаю багато. На поїзді хлопець сказав що-небудь нам, і ми відкинули його, тому що ми поціновувачі Спартаку. Коли ми прийшли до Петра, я подав. Петро не схожий на мене, і там є тільки фольги, які живуть там. Вони кажуть, що перший почав грати в футбол в Росії, але фольги не знають, що футбол вийшов в Москву. Гермітаж повний щит. Дуже невелика будівля. Серегха сказав, що картіна були повною з ситу. Потім ми гасили антиповітряні гармати, Серга і я зняв 50 обрізків, але нам не потрібно, і ми кинули їх. І втратили наші троянди. Потім я потрапив до деяких старих ліхтарів, собака знає, що класні вентилятори ми. На стадіоні. Тоді я продемонстрував Fakis до стадіону, і вони не робили нічого. Ми втратили, але ми не повинні виграти, тому що ми готуємо до Ліги чемпіонів, і ці корони П'єтера думали, що вони б'ють нас. Коли я пішов до Москви, я кинув...
Він зберіг гроші і купив троянду. У школі я кажу всім, що я відчував варіоре.
Я пішов до Серега і в деяких інтернеті ми зробили акцію і поспішаємо на книги коней і скаверів. Є ще один критер стверджує, що Яшин грав для Динамо, це фольго, тому що кожен знає, що Яшин завжди грає в Спартаку і виграв Лігу чемпіонів ...
Селектор з матчу вирушив до метро в розі, бо ми були повними автомобілями. Ми скасували плафони, тому що ми брудні. Коли люди стали меншими, сержують і приховали троянди для будь-якого випадку.
«Я здаю мені йти до хокею, але я не ходив, чому я хочу, якщо вони всі гаммбла?» й
- ....Особливості, що мене і sery купили замість тих, хто ...... Ми не знали, якщо це було коня або ложка. Він просто безшумно видалив троянди і залишив коза. Він був просто небажанням зв'язатися з ним, копси навколо, але я пам'ятаю його, зустріч буде поганий ...
Погано, бо болить рука. На тиждень тому вони трахаються монстрами – вони збивають всі руки. Ми вперше стрибали на них і захопили їх, а потім вирішили повернутися назад і помастити їх. На відстані 300 метрів, але я не захоплюся дуже швидко і зловив мене. Збережіть їх, або вони зупинилися і дайте їм йти. Де я можу знайти гроші для нового? й
— . . . с. збирався до метро і кінна троянда випала з мого хрещення, яке я хотів би похвалитися проходженими дівчатами. З мене в машині були алери і вони розповіли мене, а троянда була відкрита.
- Я пішов на подорож до Ярика. Пепдяївка, отримайте кулі. А потім і знову він puked ...
- Захоплення пекло! Ми переїхали на інше місце і в новій школі тільки коні. Спочатку я сказав, що я не був в футбол, але потім я приніс мій Spartak rose і сказав, що я взяв його... давайте ебать свиней ...
Батько переїжджає на роботу в Петро. Де б ви отримали білок? й

Сидіння вітер.