Знаки, які ви працюєте в 2004 році

1,1 км У вас є 5 паролів, але тільки пам'ятаєте один.
2,2 км Ви можете ввести пароль, включаючи мікрохвильову піч.
3. У На протязі багатьох років ви не укладали паперові картки солярію.
4. У У вас є список 15 телефонів, які ви можете використовувати для пошуку сім'ї трьох осіб.
5. Умань Ви пишете листа людей, які працюють на наступному столі.
6. Жнівень Ви втратите зв'язок з друзями, якщо вони не мають електронної пошти.
7. Про нас Ви зацікавлені в обговоренні чогось на форумі з мешканцем Південної Америки, а в той же час не скажете привітати сусіда на посадку.
8. У Увечері, приїжджаючи додому після довгого дня на роботі, ви продовжуєте називати ім'я компанії перед тим, як сказати hello.
9. Навігація Ви не маєте уявлення про те, скільки штампа може коштувати.
10. Коли ви зателефонуєте з дому, ви часто натисніть кнопку «9» для виходу на зовнішній рядок.
11. Ви сидите на одному столі 4 роки і працювали на трьох різних компаніях.
12. Ваше резюме завжди на диску.
13.00 р. Ви можете лише писати ручкою на наклейки.
14. Ви вважаєте себе організованою особою, тому що весь монітор покривається наклейками.
15.00 р. Головною втратою від того, що ваш комп'ютер впав, є втрата колекції жартів.
16.00 р. Кандидат на роботу, навіть якщо він демонструє дивовижні знання і навички, відмовлено, якщо він просить про зарплату.
17.00 р. Кава та печиво, що залишають після зустрічі, є вашим звичним харчуванням.
18. "Я хворий" означає "Я не можу ходити" або "Я в лікарні".
19.00 р. Якщо Ваші батьки запитують, що ви робите, кажуть, «Чому працюєте на комп’ютері. й
20. Упродовж декількох років ви слухаєте, як тільки ви почуєте слово «вакація». й
21. Ви читаєте цей список, і ви сказали: «Прийміть, що це правда! й
22. Тексти пісень, а це означає: І тепер ви думаєте, що він відправить цю електронну пошту...

Від

ангел