Хронологія подій

1 квітня
Вона відіграла кота, сказав вона вагітна. Після цього вони вивели свою краватку з картонно-розвантажувальної машини тривалий час. Щоб заспокоїти його, він зробив те, що йому сподобалося. У цей момент Ірка, його дружина, прийшла і сказала, що вона знала, що я спала з цілим офісом. Що про все? Ми повинні розраховувати. У кішки мене загрожували, щоб позбавити його зарплати. Я кинувся вночі. Я думав про зміст життя.

3 квітня.
Я пішов на ринок праці. Вони попросили стати тренером або тренером. Упродовж трьох годин, щоб надати анкету, і працівник, який залишився на обід і ніколи не повернувся назад. Я шукаю роботу онлайн.

4 квітня.
Чудова ідея! Знайди багато вакансій. Тільки переважно отримайте ванну і сауни, кажуть, що секрети не потрібні, але запрошують приїхати до інтерв'ю. Після того, як ванна не мій профіль.

6 квітня
Я бачив оголошення на метро: Вимагає помічника (CA) в офісі - зарплата - 600 $. Я довго думав, що це було. Я думав, що вона була визначена альтруїста. Коли я назвав, я плутався і сказав, що я був готелем. Пропонується поставити оголошення на вікнах багатоповерхових будинків. Вхідний збір складає $900. Хочу я був кучерявим.

7 квітня
Послухайте до першого інтерв’ю. Пішохід, але я швидко знайшов потрібну кімнату. З якоїсь причини, в газетному капелюсі сказав, що він мав інноваційну техніку інтерв'ю. Ніщо інноваційне, все життя. Я не мав часу на концентрацію. Я болить вуха. Я був прийнятий, тому що я був в змозі і швидко Коли я отримав додому, я бачив, що не було сережки в моєму трохи вуха. Повернутися назад. На жаль, компанія переїхала вчора, і є тільки команда ремонту, але все вже залишилося. Пошкоджені фетишісти.

9 квітня
Я прийшов на інтерв'ю. Керівник людських ресурсів сказав, що я був правим для них. Що людство відірвав від природи, і що нам потрібно повернутися до наших коренів. Він запитав мене на другий інтерв'ю на тиждень, сказав мені не пропустити.

16 квітня
Під час подорожі до другого інтерв'ю пасажири не сидять поруч і швидко вийшли на автобус. Bums - сказав він. Фірма сказала, що працівник персоналу був прийнятий до психічної лікарні. Я повернувся на ногу. Вода була вимкнена в домашніх умовах. Я багато кинувся, мій обличчя вимив трохи.

18 квітня
Ще одне інтерв’ю. Режисер – старий козак. Я довгий час пропрасував коліно. І сказав він, що інтерв'ю буде проводитися юним підлеглим, і він буде дивитися. Дуже багато. Коли ми закінчили, виявилося, що директор загинув з інфаркту. Ми взяли 10 рублів за вінок.

20 квітня
Я дізнався, що унікальна магія Глазовзлядова потребує помічника. Були два раунди інтерв’ю. Головна Коли він спійманий його дихання, він сказав, що я не вписав його знаком зодіаку. Я оплачував сто рублів за зняття шкоди від астральних отворів. Відчувається.

21 квітня
Я не отримую. На інтерв'ю кожен запитав ввести десять аркушів тексту. Ми отримали час. Тоді хтось хлопець перекручує все на диску, званий десь, сказав, що все було готово, і зліва. Увечері з'явилася безпека, шукала всіх, особливо декольте, а потім розповіла про вихід додому. Я не отримую. У 12 годині ранку, сусід Вася прийшов і сказав, що труби горять і що не потрібно було ремонтувати їх лише на 50 рублів. Він лікував утримання. Свою дружину приїхали. Вона сказала, що я втратив сором'язливості, щоб врятувати інших людей. І взяв 50 рублів за моральну шкоду. Довгий час я не згоден приймати будинок Вася.

22 квітня
Ирка тут. Саїд вона тільки любила мене. Поверніть мене, щоб повернутися назад. В цей час Котик вийшов з санвузла і сказав, що вона була означати і не мав права залишити його так, бо він не мав ніде жити і нічого робити. Тоді кожен зробив. Тексти пісень, а це означає: Поклоніння між спальним Іркою і Котіком, вона кричав і намагався зрозуміти, чому я був так поганий і кожен був добре. Я вирішив піти на конвенцію.

25 травня
Я продаю квартиру до монастиря. Дуже дякую. Я пропустіть Котик. Я розповім сестра Афанася. Вона захищала мене стільки, скільки вона могла. Ми впав дупа з чапкою.

заснований на

ангел