Яка ідея!!!!

Три роки тому Мусковіт Петро Кожем'якин відкрив свій бізнес, і сьогодні він не дуже відхилений, коли він називається найбільш цинічним бізнесменом столиці.
Ні, бо він використовується для нього.
«Я використовуюсь для роботи в Intourist», – каже він.
Ви не знаєте, що рідкісний шматочок я був сувенір замість звичайного хрусткого шматка паперу. Картонні дракони, порцелянові шпатетери, світліри у вигляді phallus, кілограмів брелоків і центерів кліпів. За роки своєї квартири перетворилася на склад сувенірного магазину, і я думав, чому не відкрити магазин самому?

Пьотр Миколаївич вперше відкрив високий рівень, в якому він особисто прийняв ідіотичні подарунки з тих же святок, як себе.

Кілька місяців пізніше, на наступний Новий рік, клієнти - як покупці, так і продавці зламали і Петро орендував номер для реального магазину для продажу використовуваних подарунків.

Через рік Петро мав постійно діючі експонати, які з дивовижною наполегливістю купують донори, а потім не менше непристойно переносять на продаж недоторканні джентльмені.

«Я надаю цей фарширований ведмедик у циркуляцію протягом четвертого часу», – Петро гордо показує на хребтовому тварині з цінним тегом «$ 300» у відкритому роті. На фаршировані тварини спочатку погано лікують, і він випромінює страшну стейку, яка не може бути переривається будь-яким дезодорантом. Магазин не відчуває себе, але якщо ви залишите в квартирі на добу, трохи не здаватися.

Петро вже зробив 1,000% прибуток на боці клубу і впевнений, що ведмедя продовжить його годувати. Але на чудовому сувенірі під назвою «Мортар Йоан дуги» вдалося заробити тільки один раз. Для крихких жіночих ручок сувенір явно важко - 250 кг чавуну розчину і трьох ядер 50 кг додатково.

«Перший час міномет був привезений командою навантажувачів, що супроводжують дівчину з втомленим обличчям і пов'язаними руками», - розповідає Пітер. Дівчинка звернулася з щастям, коли я підтвердив, що я був готовий запасти свій подарунок на 20% комісії.
Мортира була надана їй другом, який вважає себе дуже життєздатною. За два дні, в той час як диво було в квартирі, всі побутові члени вдалося заробити купу, і життєздатний друг зламав щиколотку, знизивши ядро на нозі.

Мортира була придбана з Петро той же день брати зробили подарунок бос. Бос ще не назвав, але Петро не втратив надії.

Повідомляємо про найбільш незворотний - в кожному пункті продажу в магазині Петра, в відокремленому місці прихована лаконічна привабливість: «Дир (а)! Якщо ви не будете страждати з цим, все ваше життя, зателефонуйте вказаний телефон. Ми ведемо переговори про ціну. Бенефактор.

Петро гордо заявляє, що телефон не зупиняється навіть вночі.