Два мега-анекс.

Людина пішов на бізнес-туру. Сказує дружину:
Я розумію, що ви потребуєте, тому я зробив вам робот. Як тільки ви хочете чоловіка, просто зателефонуйте "Вій!" і він зробить все.
- Всі права.
Чоловік пішов. Увечері з дружиною захотілася, і вона називалася “Війною!”
Він прийшов і трахнув дружину. Після того, як дружина розуміла, що вона не знає, як її відключати і почала відлякати гучно.
Приїжджав сусід.
- Хто?
- Це Боря.
- Боря?
Робота відразу ж переходить до сусіда.
...
Чоловік згадав два дні пізніше, щоб він забутий, щоб розповісти дружині, як його повернути.
Отримайте на площині і будинку зараз.
У аеропорту він ловить таксі і каже,
- Іванівка терміново!!!
- Я не збираюся до Іванівки!
Чому?
- Там Боря !!!

19 ст. Московсько-Петер поїзд. Автомобіль 13. 2 відсіки. На полиці є бетмен 3. На 1 загальне, всі медалі, на 2-поп, навпаки - хіти з дочкою. Рмелі, тріщина.
Батьківські локони вниз:
- М. Генерал, може прийняти ссать?
Приходьте
Згортання вниз поп:
- Шахрай на нього! Тут ви є військовий генерал, ваш грудей прикрашений медалями, кров для материкової породи, і він був з вами, щоб пити. Я, Святий батько, молитися за гріхів, я отримав благодіння, і він прийняв ссать з мною. Моя дружина, чесна жінка, одружена мене як дівчина, ніколи не обдурила на мене, подарувала дочку, і він послухав її. Моя дочка, незаймана голубка, яка не знає гріхів, і він з нею дрочити!
Calm вниз, тато, Я зроблю пропозицію.
Рмелі, тріщина. Баттер лопається в - пан Генеральний, давайте мені звіт - поцілунав.
Загальний з строгим обличчям:
- Ви чортів momfucker! Що я, військовий генерал або ебать собаки? Я вів кров для моєї країни, мій груди ебать медалі, і ви ссать з мене. Чи є те, що кінська блаженна на сонці, або блаженство батька холі для нашого ебать чола? Поцілунки. Хто це, ебать паркану або дружини батька святого, який не давав ебать сусіду, дочка не знає, як вона народила, і ви повинні оголяти з нею. Хто ви думаєте, це глушка, неповнолітній, або дочка святого батька, який не знає гріх, хто не тримає в роті кліщ, і ви очитися з нею! Березень до 3-го полку і не ссать весь шлях до Санкт-Петербурга.