1018
З даху хмарочоса впав чоловіка. . . й .
Людина впав з даху хмарочосу. На щастя, він був холоднокровним і, вибравши свій мобільний телефон, негайно назвав службу порятунку. Пропущено шість поверхів. До речі, було 336.
- Привіт, це служба порятунку?
- Так, що ми робимо?
- Допоможіть мені, я падає!
Неупереджений голос затребуваний:
Де?
Вгору! Молода людина потіла, втратила його остига.
- Де?
- Від хмарочоса!!!
- Що?
Поблизу голодно почав пам'ятати про те, що хмарочос він загинув.
- Кут N-sky і M-sky Streets! - нарешті він запам'ятався.
- Tex -- очікування.
Людина з законом захоплення і силою Коріоліса пролетіла ще двадцять поверхів.
- Текс ... Куточок Мської та Нської вулиць. Skyscraper "Empire" - 336 поверх. СПА-провайдер Звідти мене, ви опинилися з вікна або вимкнення даху?
- З даху !!!
Таким чином, застава векселя становить дві тисячі кредитів. Плюс податку на місцезнаходження в межах міста. Загальний - 2115.89 кредитів.
- Пошкоджено! (більше матів), - після того, як гістерично збочений молодий чоловік: - Збережіть мене швидко!!!
до Не буде іржа, громадянин. Ваші килими вище вашого хмарочосу. Ви можете сплатити рахунок?
до Що таке бал? Я бідний студент!
2,115.89 кредити, враховуючи, що ви студент, 10% знижка, що означає 1904.30 кредити. Так ви можете сплатити рахунок в 1904.30 кредитних карток?
- Бастарс! Хірург! Виставники!!! Я студент заспокоївся, підраховуючи підлоги автоматично.
- Гаразд, відповідь на пару більше питань, які вам потрібно...
- Збережіть мене !!! - Як літати, непристойно перериваючи роботу Сервісу Зарплата.
Ви можете літати протягом останнього часу в житті. Ви повинні літати і літати. Скоріше ми починаємо, найближчим часом ми можемо зберегти його. Ви громадянин нашої держави?
до На жаль, так. - Припинно заспокоївся внизу осені.
Ну, ви зустрілися?
- Чому я зателефонував? - Розумно об'єктований флаєр.
- Ви запевняєте життя?
Так! Збережіть мене! Він знову повернувся, випадково дивився.
- Вже?
до Що зараз?
- Поверніть асфальт! Ха-ха-ха, жарт, труба поросла з неприємним басом.
- Ти сміється, і я падає! - проповідував поганий друг.
Ви будете студентом післядипломної освіти. Останнє питання - Ваше ім'я та номер рахунку.
- Кількість 658776, ім'я Dedaloff.
- Гаразд, пан Дедалоф, очікування...
- Збережіть мене... Хлопці раптово перебили його. Студент збудував очі, не в змозі помилуватися пейзажем хмарочосної стіни. стійкий повітря збивається в вухах, а підлога куртки вільно тушують навколо, зображують крила. Про п'ятдесят поверхів залишилися перед асфальтом, і вони більш швидко заслаблялися.
- Привіт, ви все ще тут?
Так! Де пекти ви?!
На жаль, ваш кредит вичерпається. Не добре обдурити, ай-яй-яй, труба торкнулася
- Збережіть мене!
до Ні, ми зберігаємо лише за плату заздалегідь.
- Збережіть боргу!
Це всупереч статуту нашої компанії. Щиро дякую!
- Моя... - але труба дрочить життєрадісними хіями.
«... louches», студент заспокоївся, починаючи з жаху при збільшенні написів на білбордах. Асфальт підійшов недорогий, як атака апендициту. Я занурю телефон.
Зарплата Студент кривав гістерично.
Ні, Новини Сервісу, Канал 4. Monsieur Dedaloff ви зараз відомий людина, ваш рейс дивитися на всі 50 каналів! Подаруйте ексклюзивне інтерв’ю перед вашим несвоєчасним смертю. Як ви відчуваєте?
Я відчуваю, що метеор в небі! Тепер отримайте тут!
Привіт! Це BBC! Як ви відчуваєте себе?
- Дайте мені гроші !!!
«Що ти думаєш, сіра, перед хвіртами на небо, знебарвного металу?» й
до Весь світ сита!!!
- Амен.
Привіт! Це Лукія! Я завжди кохаю тебе! І я йду вперед! й
Привіт! Похоронне обслуговування...
Віддало прокинув телефон, але він кинув поруч, гасить кричить і віджимає.
Студент закрив очі і кричав безглуздим.
Поки він відчував швидкість ослаблення, ослаблення і повністю загартування. Невизнаючи своїх почуттів, учні повільно відкривають свої тісно запалені повіки. У м'яких лапах рятувального силового поля настало сто сантиметрів від землі. рятувальна служба блискавки спалахнула барвисті вогні поруч. На нього з'явилися безліч телевізійних камер.
«Ді все ще заощаджуйте мене?» невдалий пасажир Чарона, видиханий неприпустимим рельєфом, ледь даючи думки про смерть.
до Що ви не бачите? - Скарбований рятувальник, - Ваше щастя, що директор "Емппір" побачив свій рейс на телевізорі.
«Прийміть, що він погоджується платити за мій порятунок?»
Очікується, що вартість ripping і збору тіла буде коштувати 67 кредитів більше. Ти майже впав на вхідні двері!
Молода людина радісно схопила силове поле до важкої землі і збиралася йти про свій бізнес, але потім два гетьманські охоронці наказу підібрали його під ручки.
“Citizen Dedaloff, ви є молодятком громадського порядку, причиною натовпів і джемів трафіку”,
Крім того, навчався у другому вусі, "Ви позбавили нас з такого погляду!
Вони відійшли під злом очей натовпу і небайдужих телекамер.
пожежа_81
- Привіт, це служба порятунку?
- Так, що ми робимо?
- Допоможіть мені, я падає!
Неупереджений голос затребуваний:
Де?
Вгору! Молода людина потіла, втратила його остига.
- Де?
- Від хмарочоса!!!
- Що?
Поблизу голодно почав пам'ятати про те, що хмарочос він загинув.
- Кут N-sky і M-sky Streets! - нарешті він запам'ятався.
- Tex -- очікування.
Людина з законом захоплення і силою Коріоліса пролетіла ще двадцять поверхів.
- Текс ... Куточок Мської та Нської вулиць. Skyscraper "Empire" - 336 поверх. СПА-провайдер Звідти мене, ви опинилися з вікна або вимкнення даху?
- З даху !!!
Таким чином, застава векселя становить дві тисячі кредитів. Плюс податку на місцезнаходження в межах міста. Загальний - 2115.89 кредитів.
- Пошкоджено! (більше матів), - після того, як гістерично збочений молодий чоловік: - Збережіть мене швидко!!!
до Не буде іржа, громадянин. Ваші килими вище вашого хмарочосу. Ви можете сплатити рахунок?
до Що таке бал? Я бідний студент!
2,115.89 кредити, враховуючи, що ви студент, 10% знижка, що означає 1904.30 кредити. Так ви можете сплатити рахунок в 1904.30 кредитних карток?
- Бастарс! Хірург! Виставники!!! Я студент заспокоївся, підраховуючи підлоги автоматично.
- Гаразд, відповідь на пару більше питань, які вам потрібно...
- Збережіть мене !!! - Як літати, непристойно перериваючи роботу Сервісу Зарплата.
Ви можете літати протягом останнього часу в житті. Ви повинні літати і літати. Скоріше ми починаємо, найближчим часом ми можемо зберегти його. Ви громадянин нашої держави?
до На жаль, так. - Припинно заспокоївся внизу осені.
Ну, ви зустрілися?
- Чому я зателефонував? - Розумно об'єктований флаєр.
- Ви запевняєте життя?
Так! Збережіть мене! Він знову повернувся, випадково дивився.
- Вже?
до Що зараз?
- Поверніть асфальт! Ха-ха-ха, жарт, труба поросла з неприємним басом.
- Ти сміється, і я падає! - проповідував поганий друг.
Ви будете студентом післядипломної освіти. Останнє питання - Ваше ім'я та номер рахунку.
- Кількість 658776, ім'я Dedaloff.
- Гаразд, пан Дедалоф, очікування...
- Збережіть мене... Хлопці раптово перебили його. Студент збудував очі, не в змозі помилуватися пейзажем хмарочосної стіни. стійкий повітря збивається в вухах, а підлога куртки вільно тушують навколо, зображують крила. Про п'ятдесят поверхів залишилися перед асфальтом, і вони більш швидко заслаблялися.
- Привіт, ви все ще тут?
Так! Де пекти ви?!
На жаль, ваш кредит вичерпається. Не добре обдурити, ай-яй-яй, труба торкнулася
- Збережіть мене!
до Ні, ми зберігаємо лише за плату заздалегідь.
- Збережіть боргу!
Це всупереч статуту нашої компанії. Щиро дякую!
- Моя... - але труба дрочить життєрадісними хіями.
«... louches», студент заспокоївся, починаючи з жаху при збільшенні написів на білбордах. Асфальт підійшов недорогий, як атака апендициту. Я занурю телефон.
Зарплата Студент кривав гістерично.
Ні, Новини Сервісу, Канал 4. Monsieur Dedaloff ви зараз відомий людина, ваш рейс дивитися на всі 50 каналів! Подаруйте ексклюзивне інтерв’ю перед вашим несвоєчасним смертю. Як ви відчуваєте?
Я відчуваю, що метеор в небі! Тепер отримайте тут!
Привіт! Це BBC! Як ви відчуваєте себе?
- Дайте мені гроші !!!
«Що ти думаєш, сіра, перед хвіртами на небо, знебарвного металу?» й
до Весь світ сита!!!
- Амен.
Привіт! Це Лукія! Я завжди кохаю тебе! І я йду вперед! й
Привіт! Похоронне обслуговування...
Віддало прокинув телефон, але він кинув поруч, гасить кричить і віджимає.
Студент закрив очі і кричав безглуздим.
Поки він відчував швидкість ослаблення, ослаблення і повністю загартування. Невизнаючи своїх почуттів, учні повільно відкривають свої тісно запалені повіки. У м'яких лапах рятувального силового поля настало сто сантиметрів від землі. рятувальна служба блискавки спалахнула барвисті вогні поруч. На нього з'явилися безліч телевізійних камер.
«Ді все ще заощаджуйте мене?» невдалий пасажир Чарона, видиханий неприпустимим рельєфом, ледь даючи думки про смерть.
до Що ви не бачите? - Скарбований рятувальник, - Ваше щастя, що директор "Емппір" побачив свій рейс на телевізорі.
«Прийміть, що він погоджується платити за мій порятунок?»
Очікується, що вартість ripping і збору тіла буде коштувати 67 кредитів більше. Ти майже впав на вхідні двері!
Молода людина радісно схопила силове поле до важкої землі і збиралася йти про свій бізнес, але потім два гетьманські охоронці наказу підібрали його під ручки.
“Citizen Dedaloff, ви є молодятком громадського порядку, причиною натовпів і джемів трафіку”,
Крім того, навчався у другому вусі, "Ви позбавили нас з такого погляду!
Вони відійшли під злом очей натовпу і небайдужих телекамер.
пожежа_81
(array) | |||||||||||
0 |
| ||||||||||
1 |
| ||||||||||
2 |
| ||||||||||
3 |
| ||||||||||
4 |
| ||||||||||