Дитинство, підлітків, молоді

Дитинство.

Я був дуже жирною дівчиною спочатку, а потім я був засмажений абрикос, і я мав діарея. Три тижні. Відхилення. Вибухобезпечний. Непередбачувані.
Я швидко відхилявся і став схожим на шахраїв. Гума, так щоб говорити, Зіна.
Сукі – потім в нашій країні не продають розтяжки, а від малюка мої складки почали блискати і ще більше привертали увагу.
І почався діарея, а курка Моя криза вкрита бамперами і зеленню. Через три дні після початку захворювання деякі дерматологи кусили, що у мене був кедровий черв'як і мав голову поголені.
Відразу після цього знизився два передні молочні зуби. Хлопці на подвір'ї називають мене мамою, і дав мені чорний очей.
У той же день родичі з Америки прийшли до моєї матері і запропонували продати мені органи.

Бойство.

Я був смугастий мій незайманий ірстистий димар заводських барак.
Я лежаю, звичайно. Не хотів би позбавити мене від мого незаймана, хоча я зробив все, щоб запустити в хлопці з заводських барак.
Я носила червоний нижню білизну і вирушила для прогулянок в занедбаних відходих, де місцеві маргінали вішали.
Після мого першого зовнішнього вигляду біля багаття, більшість з цих маргіналізованих людей стали глибоко релігійними - Я сильно постраждав від прищів, і помада, з якою я кладу на губи, щоб приманити рапса, був змащений в вуха.
У полум’ях вогню ефективно підкреслюють свою чарівність - лідера маргіналізованої шати (навіть, потім мали прізвисько в психіатричному лікарні - Срак).
Я отримав комплекс.
Дитинство завершився 14. Фінікіст п'яний, вкритий обличчям з тканиною і трахнув мене кажучи, «Дуже, я шкодую, що це допомагає прищів!»
Не допомагає.

Молодіжний.

Я був хлопчиком і був Монтер. Ми зустрілися в коридорі, і серце моє тіло було жорстким, і шфінктер був усаджений щіткою почуття.
Він мав багаті золоті зуби і мопед, і я був просто художником. На новорічному диску я запросив його танцювати: він був темним, і він погодився.
Я був в сім'ї небо! Моє щастя було затінене кольоровою музикою - ебать лампа запалилася до моєї довгої посмішки: він взяв розбиття від мого туалету і ніколи не повернувся назад.
Я знав, що я був в любові з ним або нікому. Я не був, тепер мені потрібно.
Я сидю в амуші в коридорі - він почав пропустити лекції, почав дивитися в його в'їзді - сусіди, очищені на замку коду і замовили відбійник, щоб стріляти сіль на дівчата з ас-подібним обличчям.
Я почав писати його листи, він думав іншої жінки, і вони почали знайомства. Моє серце зламало.
Я не міг жити без цього чувака. Він став сенсом життя. Я приготував на своє весілля.
У весняному дискотеці кожен п'яний і пішов на сусідню парковку, щоб пробити в природі. Через два години, мій ідол лежав у своїх піддонах з широкими ногами, спати поруч з волосатий дупа однокласника. Його коричневі яйця впало з стебла членів сім'ї, невелика лева весняних пластівців тушкована над ними.
Як красиво він був!
Через місяць він отруював технічний спирт, і я закохався в коханні з працівником.