670
Дуже обструктивний! Для тих, хто ще не прочитав
15-річна дочка не була домішкою. Мама поглянула в її кімнату і з непристойним серцем помітила лист, що залишився дочкою на столі і звернулася до неї.
З шифером рук жінка взяла лист і читати далі:
Шановні друзі!
Я вирішив піти на мій новий хлопець.
Я люблю його дуже багато. Він великий з усіма татуюваннями та пірсингами.
Що таке мотоцикл! Але це не головне – я вагітна. Ахмед сказав, що ми будемо дуже щасливі в трейлері.
Причіп встановлюється в ліс. Дуже красива. Ахмед хоче мати багато дітей, і це мій сон. Я дізнався багато з Ahmed.
До речі, марихуана є абсолютно нешкідливою травою. Ми вирощуємо її на подвір’ї нашого причепа для нас і наших друзів, і подаруємо нам кокаїну і ecstasy в поверненні.
У той же час, молитися з нами так, щоб вчені могли швидко знайти ліки від СНІДу, щоб Ахмед може відчувати себе краще. Він заслуговує його.
Мама! Не хвилюйтеся!
Мені 15 років і може подбати про себе. Щодня я приїду до вас, щоб ви могли бачити своїх онуків.
Ваша любовна дочка.
P.S. Мама! Я написав брехню! Я насправді відвідую своїх сусідів.
Я просто хочу розповісти вам, що більш неприємні речі можуть статися в житті, ніж сорти в щоденному режимі, який знаходиться в верхній ящику мого столу.
З шифером рук жінка взяла лист і читати далі:
Шановні друзі!
Я вирішив піти на мій новий хлопець.
Я люблю його дуже багато. Він великий з усіма татуюваннями та пірсингами.
Що таке мотоцикл! Але це не головне – я вагітна. Ахмед сказав, що ми будемо дуже щасливі в трейлері.
Причіп встановлюється в ліс. Дуже красива. Ахмед хоче мати багато дітей, і це мій сон. Я дізнався багато з Ahmed.
До речі, марихуана є абсолютно нешкідливою травою. Ми вирощуємо її на подвір’ї нашого причепа для нас і наших друзів, і подаруємо нам кокаїну і ecstasy в поверненні.
У той же час, молитися з нами так, щоб вчені могли швидко знайти ліки від СНІДу, щоб Ахмед може відчувати себе краще. Він заслуговує його.
Мама! Не хвилюйтеся!
Мені 15 років і може подбати про себе. Щодня я приїду до вас, щоб ви могли бачити своїх онуків.
Ваша любовна дочка.
P.S. Мама! Я написав брехню! Я насправді відвідую своїх сусідів.
Я просто хочу розповісти вам, що більш неприємні речі можуть статися в житті, ніж сорти в щоденному режимі, який знаходиться в верхній ящику мого столу.