Математика підручника. .

підручник математики був опублікований EXMO-Press в 2002 році.
Ось кілька речей з цього підручника. Варто відзначити, що текст не змінюється, але точно відредаговано з книги:

1,1 км Один кут відрізати на столі. Скільки кутів він зараз? Скільки кутів ви будете мати, якщо вирізати два, три, чотири кути?
Якщо стіл був чотирикутним (який не очевидний), то звичайно це було п'ять. Або чотири. Залежно від лінії розрізають. І в припущення, що випило з прямим вирізом, і не кучерявий шип.
Якщо ви побачили інший кут - то він залежить від якого і знову в залежності від якого лінії.
В цілому завдання поганий, занадто багато мовчання в стані ...

2,2 км У пластині були три моркви і чотири яблука. Скільки фруктів було в тарілці?

Добре, що «фрут» біологи ще не дають чіткого визначення, а якщо магазин - так 4 яблука. Якщо яблуко не є набором, то я не знаю, якщо це фрукт.

3. У П'ять лампочок в люстрі. Два з них вийшли. Скільки світло цибулин залишають в люстрі?

Відмінне завдання. лампочки світла, прозорий барабан, зліва п'ять (проблема говорить нічого, що вони перетворилися).

4. У Мама має дочку Даша, син Саша, собака один і кіт Пушка. Як багато дітей мати?

Біологічний, два. Право, теж. Чи є син свого, сина свого,

5. Умань У передпокої є 8 взуття. Скільки дітей грають в кімнаті?

Скільки дітей сидять в туалеті? без цієї проблеми не вирішується. Ми можемо припустити, що не більше 4, якщо виключите можливість того, що хтось приїжджає в туфлі.

6. Жнівень Кілька таблиць мають 12 ніжок. Скільки столів є в кімнаті?

Потрібно кілька.

7. Про нас Кішка Муркі мала цуценят: одна чорна і дві біла. Скільки цуценят має Мурка?

Є три цуценят, але Мурка мутант.

8. У Два пташенята, два прядки і два вжеприбули. Як багато птахів є все навколо мого будинку?

Ну, якщо можливість літати ще не робить птах (майте це просто сильно і різко відмовитися), то птахи 4-р. Але скільки з них біля будинку не очевидна.

9. Навігація Три стріли сідають на воді. Один зліва. Скільки залишилося?

Одне зліва, один кинув, інші потроїли.

10. Багатобарвні колісні ролики навколо столу: один кут червоний, інший зелений, третій жовтий. Коли колесо досягає краю столу, який колір ви побачите?

кут, я сподіваюся, за столом.
Колесо кольорове.
Відповідь: як я знаю?

11. На полиці були дитячі книги. Собака вибігла, взяла одну книгу, потім ще одну, потім ще два. Скільки книг буде читати?

Хто знає, не більше 4. Не прочитав все.

12. Мама впав лоток, на якому були 2 склянки з квітами, 2 горохом і 2 ягодами. Скільки чашок зараз?

В залежності від м'якості підлоги (або чого вона скидається) і міцності чашок.

13.00 р. Є три гілки на дерево дуба, три яблука на кожному. Скільки яблук там?

Скільки коштує дубове дерево? дев'ять дубових дерев. І всі яблука - їх багато-

14. Скільки коксів кладуть 5 яєць?

Де ви взяли його?
Багато, я думаю, якщо вони отримали це погано.

15.00 р. Одна банан падає з дерева кожні 5 хвилин. Скільки буде впадати в одну годину?

Ну, очевидно, 12.

Я не думаю, що хтось сидить на дерево з мішком бананів.

16.00 р. П'ятниці і курка прогулялася по дворі. Роустер має 2 ніжки і курка має 4. Скільки ніг ви ходите навколо?

Вона залежить від того, як виростають ноги курки і які підраховують як ходьба. Може бути, вони приклеюють її, і вона живіт-глибока на землі, розмаїття, як кришка. Ви думаєте, що ваша нога ходьба?

17.00 р. На столі було 5 склянок ягід. Misha ate один і покласти його на стіл. Скільки склянок на столі?

Чи знаєте ви, що ти?
Якщо їсти, то 4. якщо не їсти і покласти, то п'ять.

18 років Сукня вишита трьома вишками і двома яблуками. Ми робимо одну вишню і дві яблука. Скільки фруктів залишається?

На сукні - 5 зображень плодів залишаються вишиті (якщо вишня є фруктом, є також плутанина). І плод три менше, ніж це було.