Деякі найяскравіші історії

Прогулянка по вулиці з другом. Відкрита люка з напруженим обличчям - працівник і має кабель, який йде всередині. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Витягти кабель з усіма його можливо, від люка чути вибрану половинку. Як ми ...

Зима. Фрост 20. Я на автобусі з дружиною. Навпаки – мій студент (Я вчитель в університеті) з деякими подругами. Не кажучи вже про hello. Сидіння, розмова.
Через п'ять хвилин він дивиться на мене і каже, "Ох! Андрій Петрович Я не впізнав тебе!

Моя 8-річна дівчина займається плаванням протягом чотирьох років практично щодня, а потім раптом проблема була виконана в школі, це дуже щеплення реакції Mantoux, n-yes.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Нещільне, я розповім вам, ми покладемо патч на вакцину і позбавляємо все, що ви хочете!
Це право.
Через два години, я збираю свій скарб з басейну. Великий лобі, пучок дітей-парентів, ніжних дад-момів і м'ясних шахт - червоний, слив-чек і в коноплі, сльози - ссавці-маммамаам ...
На мій терористичний питання, "Що відбулося?!!!", гучний крісель по всьому басейну: "Маа-ма, патч впав...мааама, я ковтати з голою манди за годину!" Що відбувається зараз?
О, так, буде! – У нас є повний басейн батьків, що працюють на стінах!

Я прогулявся в чудовому районі Києва.
час 20:00. Шостнадцятиповерхові коробки. Освітлення листя значно потрібно.
Під одним будинком, прямо в середині пішохідного шляху, не намагаючись сховатися будь-яким чином, є людина 50 років і скопіювати невеликою потребою. Я ходию по ній на боці газону, бо шлях зайнятий.
Коли він прийшов з ним (по відстані 3-4 метрів), людина перевернулася до мене, не зупиняючись на сечовипусканні, і сказав:
- Ми зробили! Немає шемале! Дівчина йде і курить на ходу!