Історія села

Історія розповіли мій друг, який, коли він був студентом радянських часів, пощастило відвідати «побути» десь в Псковській області.
Нові працівники оселилися в сільських хатах. Подруга була розміщена в 2-х кімнатному хати, в якому живила бабуся і її зріла бабуся. Для того, щоб зробити номер для гостя, онука тимчасово перемістилася в її величну кімнату.
Так, ніч. Натюрморт достатньо тримати вікно відкритим. Мій друг знаходиться в ліжку, під ковдрою, самостійно.
Він лежав, запам'ятовує події минулого дня, нові враження. На фоні відкритого вікна з'являється темна сила людини вражаючого розміру.
"Наташа" в чоловічому кисті він назвав. А потім знову, "Наташа-А-А +".
Будди проціджують і заморожують. Не чекаючи відповіді, нічний відвідувач піднімається в приміщення, швидко роздягається і акуратно йде на ліжко, покрите ковдрою.
Мій друг навряд чи дихає. Пауза. Через кілька хвилин, дивний, частимно простягається під ковдрою, знайшовши другу щітку, приймав її і акуратно помістив її на «побуті».
Подруга, очевидно, в шоку, не відьмалась, але обіграв деякі мужні імпульси, змащуючи руку «дихати» кладе її в каусальне місце...
Завіса.