Натюрморт?

2010. Кваліфікаційний матч для Чемпіонату Європи 2012 Москва.
Dynamo Stadium.
Росія-Андорра 0-0
Склад команди:
Росія: Іванов, Петров, ОФОКО (к), Сидоров, Андрєєв, Сергєєв, Олексійєв, Егоров, Тимофєєв, Гусєв, Буликін
Андорра: Неважливо.

Перша смужка «Sport-Express»: «Історія PRC на футбол!»! ?
Інтерв'ю головного тренера Росії Г.А.Ярцев:
Рекомендант:
Привіт, Георгій Олександрович, я привітаю вас з першого балу, ця точка обов'язково знизиться в історії російського футболу !!!
Г.А.Ярцев:
Шановні друзі! Якщо ви думаєте про це, ми могли б виграти цю гру!
- Так? Коли це?
до Що це? Коли Дімочка Буликін в 65 хвилин знаходиться в районі центрального кола застрягла голову, але м'яч, на жаль, для всіх нас в вусі.
О, прямо, я пам'ятаю зараз...

СПОРТИВНО-ЕКСПРЕСНИЙ ПРОФЕС: Mandatory Andorra Coach Juan Antonio Resigned! ?
Інтерв'ю з екс-Андорра головний тренер Juan Antonio Perez:
Корр.Се:
- Сенор Перез, що є приводом для вашого відставки, тому що малювати в Москві не найстрашніший результат, навіть великі команди іноді стімнуть?
Х.А. Перез:
- Може бути, але ми пішли в Росію тільки на три точки, і взяв один і я не маю на увазі, що сталося з моїми гравцями на полі ... Я не можу зрозуміти (високі зіточки), крім того, ми дуже ненависті, згодні десять разів, щоб вбити перехрестя і сім в обох стовпчиках - не в кожному матчі ви побачите це (обмежує величезний шматок волосся на голові кореспондента CE)
Корр.Се:
до Що ви, ooh ... l ????

«Спорт-Експрес»: «Колосков відзначає це п’ятидесятницю перемоги радянських футболістів на чемпіонаті Європи!» ?
Промова голови В’ячеслава Івановича Колоскова:
Ця гра нагадувала мене з тих далеких років, коли я був... Тепер ми можемо сказати з впевненістю, що ми переїхали і рухаємося на правому шляху, а тому на майбутніх виборах глави РФ я знову поставила свою кандиденцію і нехай принаймні один з . . об'єкт.

Четверта смужка "Sport-Express": "Відеопрокуратура Онопко приніс удачу !!!" ?
Інтерв'ю з Віктором Онопком, новим капітаном нашої національної команди:
Корр.Се:
Привітання, Віктор, це рідко для всіх, хто добре повернеться!!!
Онопко:
до Спасибі, але я мав стимул, тому що мій онук був на стендах для мене!

Сент Зіден.