Не нова історія, але що ґендер був блондинським водінням?

У той час, коли, на шляху від роботи, мій мобільний телефон, в голосі засобі Любашка, сказав мені, що вона збила машину.
І, як вона кладе її, вона затінена. До мого питання, що насправді сталося, Любовка “навкіллений” мене з аргументом: «Увімкніть захист дна. й

Я не перший рік нервово-куріння, коли «майстери-фловери» мій «смуговий» в автосервісі.
Але, щоб визнати, що я ніколи не чув про таку невідому деталь як «захист дна».
Попадання в мус обличчя і підписання власної автолітератури було просто неприпустимо!
Втома занурення куріозної втоми, і я «не соромлюся» сказав, що тепер я подарую «оцінити пошкодження».
Я помітив, що вперед, "Button", як подруга дружини любили її новий "карт", виглядає ще більш, ніж на тиждень тому.
Не був останній сюрприз ніч.
Після того, як знову повідомляв мене, що деталь втратила назву «під захистом від тіла», блондинка гранат відкрив стовбур і давав намір насолодитися видом на КАНАЛІЗАЦІЯ ЛУК, відпочиваючи на машині на Любці.
Я сказав:
«Фуд – їжа. Судденно "Буг." Я думаю, що вона вдарила бампу.
Я на гальмах. Я вийшов, і вона, захист, Я маю на увазі, прямо поруч з мною.
Деякі чоловіки припинили. Я скаржався на них, і сказав мені, що це було найважливішою частиною автомобіля, і це було надзвичайно небезпечно, щоб піти без нього.
Допомогло навантажити її в багажнику і радити піти в службу (40 км на годину, правий ряд, з «знакою».
Все її тире було перервано з часу на час, заспокоївшись, і ми спробуємо зберегти сміх. Але це не все.
У зв’язку з технологічними роботами, слухавши пов’язану історію Любашкіна і слухаючи руки не менше олійних рогів, розповів другу, що чоловіки на дорозі були абсолютно правими, адже в машині немає детальніше «захисту дна».
Але він не може ремонтувати автомобіль, тому що він не має права зараз.
"Шуруповерти LSS416/53" 455674/546388/Bis" (для тих, хто цікавиться, я можу надати шматочок паперу, який компасіонатний фіксатор представлений у Любашка так, щоб вона не забудувала, які шурупи він необхідний).
Я не можу сказати вам, що автозапчастин продавець продавець сказав.
І пішов Любка.
Що робити, якщо ви були? У мене є тільки розвідник, щоб запитати Любка, щоб взяти хетч до свого місця.