382
Два хороших
А терорист переходить в кабіну Boeing, що летить над Атлантиком океаном і, вказавши револьвер на пілоті, живить:
Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами
Він сказав:
Я не бачу гармату на пілоті, він має слабке серце. І якщо це достатньо інфаркту, я єдиний, хто не зможе отримати вас, де ви хочете.
Після маленького відбиття терорист вказує гармату на механіку польоту:
Ну, то я дам свої мозок, якщо ви не пішли, де я сказав!
Але механіка рейсу відразу відповідей:
Без моєї допомоги пілоти не можуть літати в Ірак. Якщо ви вбиваєте мене, то кінець цієї площини буде дно океану, це все!
Потім терорист захопив польотчика, кладе гармату на голову і каже:
Тепер ви обов'язково збираєтеся до Іраку, якщо ви не хочете, щоб мене відбити голову!
Кожен загублений, але після того, як рейс приховує щось в вухо терориста, він відразу стоїть за волоссям на кінці, він рум'яни, починає трембіл, опускає гармату, а екіпаж, скориставшись цим, відразу стрибає на терорист і скручує його.
Тоді пілот просить рейсу, який сказав йому. Відповідає рейс:
Я сказав йому, що якщо він загинув мене, він повинен смоктати весь екіпаж.
Людина йде в бар, замовлення віскі:
- Скільки це?
- Три долари.
Людина забирає три долари з кишені. Один кладе на стійку перед ним, потім йде на лівий кінець стійки, там кладе другий, потім йде на правий кінець стійки, там кладе третій.
Бармен залишає за собою право і ліворуч.
Наступного дня, той же людина знову замовляє стакан віскі і знову покладає долари в різні кінці лічильника.
Бармен сердився, але він шукає гроші.
Скоро, цей візерунок повторює свій день після дня.
А потім один день людина замовлення віскі, бере стакан, занурює в кишеню і витягує шматок паперу від $ 5.
Бармен швидко бере цей шматок паперу, посміхається непередбачувано, витягує два долари змін, йде на лівий кінець лічильника, він кладе один долар, потім йде на правий кінець, і там він кладе другий.
Тоді він повернувся і старить у людини.
Людина phlegmatically напої з віскі, витягує долар з кишені, кладе його перед ним і каже:
- Я думаю, що я отримую ще один напій.
Покажіть, будь ласка, зв'яжіться з нами
Він сказав:
Я не бачу гармату на пілоті, він має слабке серце. І якщо це достатньо інфаркту, я єдиний, хто не зможе отримати вас, де ви хочете.
Після маленького відбиття терорист вказує гармату на механіку польоту:
Ну, то я дам свої мозок, якщо ви не пішли, де я сказав!
Але механіка рейсу відразу відповідей:
Без моєї допомоги пілоти не можуть літати в Ірак. Якщо ви вбиваєте мене, то кінець цієї площини буде дно океану, це все!
Потім терорист захопив польотчика, кладе гармату на голову і каже:
Тепер ви обов'язково збираєтеся до Іраку, якщо ви не хочете, щоб мене відбити голову!
Кожен загублений, але після того, як рейс приховує щось в вухо терориста, він відразу стоїть за волоссям на кінці, він рум'яни, починає трембіл, опускає гармату, а екіпаж, скориставшись цим, відразу стрибає на терорист і скручує його.
Тоді пілот просить рейсу, який сказав йому. Відповідає рейс:
Я сказав йому, що якщо він загинув мене, він повинен смоктати весь екіпаж.
Людина йде в бар, замовлення віскі:
- Скільки це?
- Три долари.
Людина забирає три долари з кишені. Один кладе на стійку перед ним, потім йде на лівий кінець стійки, там кладе другий, потім йде на правий кінець стійки, там кладе третій.
Бармен залишає за собою право і ліворуч.
Наступного дня, той же людина знову замовляє стакан віскі і знову покладає долари в різні кінці лічильника.
Бармен сердився, але він шукає гроші.
Скоро, цей візерунок повторює свій день після дня.
А потім один день людина замовлення віскі, бере стакан, занурює в кишеню і витягує шматок паперу від $ 5.
Бармен швидко бере цей шматок паперу, посміхається непередбачувано, витягує два долари змін, йде на лівий кінець лічильника, він кладе один долар, потім йде на правий кінець, і там він кладе другий.
Тоді він повернувся і старить у людини.
Людина phlegmatically напої з віскі, витягує долар з кишені, кладе його перед ним і каже:
- Я думаю, що я отримую ще один напій.