На небезпекі алкоголю )

У славному місті Н-с.
Молода людина прокидається глибоким бодуном... і раптом знаходить жіночі речі на стільці.
І нижня білизна теж. Намагатися процідити залишки нерегулярної пам'яті, він розуміє, що жінка була.
Але чому вона не залишає голого? Або ні? Тоді де вона?
Двері зафіксовані. Я шукав під ліжком і в шафі для профілактики, не знайшов ніхто, і вирішив не розбити мозкові мозок в леті.
Цей одяг залишався секретом за сім печаток, він не один день зустрівся в одному з нічних клубів дівчина, особа якого здавалося йому знайомим.
Красива краса, блискуча з радістю, пішла до нього.
"Чи все ще є мої речі?" він запитує.
Вона допомогла хлопця з'ясувати характер виникнення таємничих ганг у своїй квартирі.
Дівчина, ймовірно, вмирає, не забуде цю історію. Як виявилося, наші герої зустрілися в дискотеці.
Ми танцювали, вирішили, що всі загибель спостерігали, і ми могли б піти на спілкування.
І жив він, я повинен визнати, в самому віддаленому районі мегаполісу.
Вони були дуже п'яні, щоб сказати принаймні.
І так гасник роздягнув, вирушив в ванну, і гріф-Дон Юань, скориставшись моментом, впав дупа в звуковий сон правого.
Його випадкова подруга, що має готове миття, відстібається з ванни і знайшов два закритих двері.
Один зліва. Інший на праву. Не турбуючи себе з непотрібними думками, вона захопила в одну з них, після чого вона загласно її мертвим.
Я був у сходові. Єдиним способом було кільце дзвінка.
Хто не прокинувся здоровий чоловік, який п'яний на ковбасі?
Але примушені сусіди прокинулися.
3 a.m. Сходи. Одягнена Жінка Голий чоловік
Сусіди, оцінюючи ситуацію, пропонували незручності піти поза і вирізати вікно.
Місяць лютого. Погані були в любові, або вона втомилася від її субриетії гірше, ніж гіркота.
У холоді вона не могла повернутися до входу: на двері з'явилася блокування коду.
Вони кажуть, що поліція прийшла до свого кричуща і взяла на себе пригодницький будинок.