552
вибори
Станція. У фуршеті лікується літня людина. До того, як він вийшов, він подивиться на номер автомобіля, щоб дізнатися його.
- 1492... Великий Цей номер не може бути забутий... Це рік відкриття Америки...
Після декількох хвилин він повертається на залізничну платформу і попутно просить офіцера:
Чи ви пам'ятаєте який рік Амерік був відкритий?
Ввечері хлопчик приходить до батька і просить:
Що далі, Luna або Нью-Йорк?
Син, ви великий і ви повинні бути сором'язливі, щоб запитати такі питання silly. Дивитися вікно і подивитися на небо. Що ви бачите?
- Місяць.
- Право. Ви бачите Нью-Йорк в будь-якому місці?
Ні.
до Так малюємо відповідні висновки.
Хлопець приходить в бар, наказує 12 пострілів текіли і починає пити по одному. Коли він відверт 10, бармен сказав,
- Я не буду пити так швидко, якщо я тебе. Це може бути погано!
«Якщо ви були те, що я знаходився, ви напоїте занадто!» - сказав він, і швидко скасував ще два напої.
до Що ви отримали?
- Я отримав 25 центів!
Білл Клінтон і папа померти на той же день.
Clinton йде на небо і папа йде до пекти. Дад переходить до адміністратора пекла і пояснює ситуацію. Адміністратор перевірив всі папери і переконався, що було дійсно помилитися, і що Clinton повинен вийти на пекло і папу на небо.
Ну, вони відправили папу до небес. Він йде і зустрічає Clinton, що йде до пекти.
Dad коментує в Bill,
- Вибачте для нас.
«Чи не буває,» Клінтон відповів.
Я не чекаю на небо!
- Чому щітка?
Ви бачите, Білл, Я мріяв всіх моїх життів наради Непорочного Діви Марії, і тепер мої мрії йдуть вірно.
Clinton дивився симпатично на папці і сказав:
- Вибачте, Отець, але ви пізно!
- 1492... Великий Цей номер не може бути забутий... Це рік відкриття Америки...
Після декількох хвилин він повертається на залізничну платформу і попутно просить офіцера:
Чи ви пам'ятаєте який рік Амерік був відкритий?
Ввечері хлопчик приходить до батька і просить:
Що далі, Luna або Нью-Йорк?
Син, ви великий і ви повинні бути сором'язливі, щоб запитати такі питання silly. Дивитися вікно і подивитися на небо. Що ви бачите?
- Місяць.
- Право. Ви бачите Нью-Йорк в будь-якому місці?
Ні.
до Так малюємо відповідні висновки.
Хлопець приходить в бар, наказує 12 пострілів текіли і починає пити по одному. Коли він відверт 10, бармен сказав,
- Я не буду пити так швидко, якщо я тебе. Це може бути погано!
«Якщо ви були те, що я знаходився, ви напоїте занадто!» - сказав він, і швидко скасував ще два напої.
до Що ви отримали?
- Я отримав 25 центів!
Білл Клінтон і папа померти на той же день.
Clinton йде на небо і папа йде до пекти. Дад переходить до адміністратора пекла і пояснює ситуацію. Адміністратор перевірив всі папери і переконався, що було дійсно помилитися, і що Clinton повинен вийти на пекло і папу на небо.
Ну, вони відправили папу до небес. Він йде і зустрічає Clinton, що йде до пекти.
Dad коментує в Bill,
- Вибачте для нас.
«Чи не буває,» Клінтон відповів.
Я не чекаю на небо!
- Чому щітка?
Ви бачите, Білл, Я мріяв всіх моїх життів наради Непорочного Діви Марії, і тепер мої мрії йдуть вірно.
Clinton дивився симпатично на папці і сказав:
- Вибачте, Отець, але ви пізно!