Як правильно поводитися при зустрічі з маленькою Позотатою

Я бачив його в реальному житті 2 роки тому.

Вирушаємо на пиво в магазині поодинці на околиці біля Курської станції метрополітену.
Моя колега вирушила всередину і покопала на ганку. Краса, літо.
Тут я бачу молоду чорну порцію. Я повинен сказати, Спаніел чоловічих - нітці все ще ті.
Це не краще. Він прийшов на кору, або він подряпин. За власником chanting з нечіткою охоронця.
Як мій собака хоче бути такою. Ну, що чорний дерк викли всі п'яні, мене, голубці, паркан, магазин, погода, і отримав втомився.
Дивитися - зустрітися з ним - чоловіка з прямим старим св. Бернарда. Св. Бернар - сам флегм - повільно скління, спальним, мислення про вечерю. Ідилл.

Ну, сором'язлива, подумала пропелильну і гарячу торпедо кинувся в атаку. Похід по колу, що ховається, не доглядає.
Тоді цей bastard got brazen і прямо в обличчя Святого Бернарда стрибки і yells на своєму собакі щось схоже: schmo, ви не fucking повагу хлопчиків. Свята Бернарда божевільна.
Я отримав на мене. Думка... І тоді вони зачаровують своїх щелеп! і ...
Тексти пісень, а це означає: Я майже не мій сигарет !!! Захопити ебать !!! Бо голова бідного порятунку впав з рота Св. Бернарда!!! З якого тепер настала жаху!!!

Зробіть щось на природі, моя дружина вбити мене!

до Так, нічого не станеться до нього, ми втратили зуби на рік зараз - це не збираюся гасити (флегматичний власник Святого Бернарда).

- Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Зверху він відключився, величезна пудка почала скрипти під пальцем.

«Окай, Рекс, надійшло, не робимо шати з сансами тут», - сказав власник Сен Бернард повільно, і його собака відразу ж непристосується мокрою водою з липкими вушками і червоними очима від повного ступеню за межі життєвої криви.

С. Бернард. І пішов він, як повільно, так як вони ходили разом. Зрозуміло швидко погладити лапу, спійманий в пудлі.

Знайдено його в .

Хоксма