Сидіння вниз, жінки.

Я здаю роботу. Ось близько 11 годину.
Гойдінг додому громадським транспортом сумний, тому я закликав старий друг взяти мене додому, щоб поговорити.
Лешка приїжджає в хвилину.
Слід зазначити, що його автомобіль є дивним.
Уявіть вантажівку ГАЗель. Каюта м'яко фіолетовий колір, сірий блиск, блиск на каюті.
Я стрибати в каюта, їздити, говорити. Але виходить, що ми вже приїхали, і не встигли закінчити.
Тому Лешка приводить машину в алею біля будинку - з літерою П. Передня і справа - дерева, досить товста, зліва - заготовка стінки трансформаторної підстанції.
Ведуться так, що з боків знаходиться близько метра і перед деревами на пару метрів. Leshik закривається двигуном, висвітлює, сідає, розмовляючи.
Після п'яти хвилин зліва дві злегка п'яні жінки роблять свій шлях, м'яко метелика, але чітко і захоплено.
Слід зазначити, що вони не подумали, що в машині було хто-небудь, для того, щоб вони похилили курці на безшовному воді, який залишив свій пилосос на цьому місці. Вони роблять свій шлях у відрошення між гаслом Гасель і деревами, і я попросила почесну громадськість за прощення, піднімаючи їх спідниці і, знижуючи їх нижню білизну, починають робити їх мало потреби.
Ми, керуючись таким недоліком, прослуховуємо близько хвилини, після чого Лєшка досягає своєї руки до рульового колеса і пробиваємо високий промінь в пару разів.
Слід зазначити, що він є вантажником, тому фари він має деякі спеціально посилені і ударні кілометри, як три або чотири. Ось півметра.
В цілому ситуація «відвідувача Вася в лісі писати». Я зустрівся ведмедя і поповнений одночасно.
Жінки запустили як палубу Су-27 з парового катапульта.
Коли ми лякалися і про те, щоб залишити, перетворюючи на передній світлий, ми знайшли між двома пуделями однаковий пухкий лляний ... розірвати в місцях, де стегна.

Сент Арамі.