Ліфтер велосипед

В одному в'їзді, хтось постійно освітлював кнопки всередині ліфта. електрика змінила кнопки, перетворені на пороги з пальової пластики для нових - вони знову встановлюються на вогонь. Вся панель управління повинна бути змінена двічі. Третя панель кладуть алюмінієву. Нападник зумів її розшифрувати, попередньо викопавши половину кнопки.

Тоді електрика вирішила зловити арсон. Я не буду хвилювати увагу читачів з деталями детективної операції - як обчислюється атака, як було зроблено амбаш ... Головне - результат. Нарешті, arsonist був виловлений червоним!

Як один може очікувати, arsonist був людиною, яка ще не досягла puberty. Я був 11 років. Може бути всі 12. Не вдалося збити його через непередбачувані наслідки. Я дуже хотів почистити вуха, але електрика довго подумала себе, набагато більш гострий, план цієї справи.

На злочинній сцені був допитований з упередженням. Почати snot, молодий hooligan визнав, що його ім'я було Vovochka Petrov, що живе в 46-й квартирі того ж входу, і що він ніколи не був знову - чесний! піонер - в його житті навіть доторкнутися до кнопки ліфта. Не кажучи вже про встановлення їх на вогонь.

Вирішуючи елюзив у обличчя молодого арсониста, ви сумніваєте щирість останнього твердження. Тому електрика, що супроводжує Вовчка Петров до дверей 46-ї квартири, і переконавшись, що арсоніст надходить в власну квартиру, перейшов на його контрольну кімнату. І вийшов всі ліфти цього входу.

Тим часом з рідної фабрики, що залишився на шляху, до свого дому прийшов батько Вовочка Петров. Не працюють ліфти. Постраждав від запечених підйомників, які не поважають на втомлену робочу людину, батько обстріляв сходи, відкривали двері до 46-ї квартири, і почали оселитися на столі.

Дверний дзвінок. На двері Він скаржав про роботу ліфтів, а також його відсутність. Петров Ср. може лише симпатізувати і приєднатися до цих претензій. Нарешті закриваючи двері, він сідає на стіл і просто заливається другим склом, коли новий ганчірка дверцята. Невідомо мені, батько кинув, щоб відкрити його. За дверима був сусідом з верхнього поверху, який в дуже гострій і неприємній формі розповів про ліфти доступу і дивиться, коли вони будуть остаточно ремонтовані.

Підвищений валик Дад. Він повернувся до столу і — третій дзвінок. Він був гірше двох попередніх - більш шкідливий, ніж старшики знизу, які отримали прізвики Шаповяк і Hydra від мешканців входу, був тільки старий і укусливий ляпас. Слова з рота відвідувача вилетіла на швидкості полум'я. «Я не залишаю це!» "Ми скаржаємось!" «Весь вхід прогулянок на нозі!» і «Я люблю таку гаю, але нічого не робимо!» Hydra Shapoklyak slammed the двері сама, дає батько Петров можливість засвоювати те, що він почув і повернеться до своєї пасти.

А потім дзвонив знову. Припустимо, щоб вбити інший відвідувач, батько відкрив двері. За нею стояв малюк в костюмі.

- Брателла, ви це, ви будете неправдиві з нами, дитина буде забезпечена. - Чому у вас немає ліфтів? - Що не так? - Дад кричав. - Що потрібно робити з костюмом? Пишемо на в'їзд, який ви несете відповідальність за ліфти. Нехай це прямо. Нехай це прямо.

Моя тато йшла внизу сходів. На передніх дверцятах була ознака:

Шановні мешканці! Для всіх питань підйомної роботи на 2-й поїздці звертайтеся до квартири No46.

Послуги з експлуатації ліфтів DEZ No 10.

Порушивши оголошення, Петров Ср. вирушають в камеру керування ліфтом.

Від першої кнопки до останнього чекав гість, під час якої батько відобразив на обличчі колір веселки. Скажіть до відвідувача і натискаючи на комутатор, електрика делікатно зауважила, що він не був будь-яким чином, який бере участь у проблемі виховання дітей інших людей, тому він радий мати можливість спілкуватися з батьком молодого інструдера Вовочка Петрова особисто.

Червоний як рак і сердитися як hell dad додому. На заробленому ліфті до його 46-ї квартири, витягнувши з столу, спробувавши, що він викладав уроки, Петров-юніор, витягував широкий пояс від своїх штанів.

Ні більше кнопок в цьому в'їзді. Ні.