Ви знаєте, що це була найкраща ніч життя! - Я. Я не готовий до цього. - Ви отримали сюрприз? Я спробував дуже важко. Ви так красиві... Ви... Дуже дякую за смачні страви. - Приходьте до мого місця? Я бачу тебе! - Ну... Ух. Ви знаєте, я не можу ... Чому? - Я ... Я хочу зустрітися з завтрашнього ранку. - Я візьміть тебе, нехай! Ви знаєте, я досить втомився ... - Я подарую вам масаж! Приїжджайте, подарую вам масаж! - Ні, ні! Немає необхідності, я маю... Ух. Моя голова розщеплення, масаж не допоможе, просто потрібно відпочивати. до Це тиск, пити склянку червоного вина і все пройде, не відмовлятися, нехай! - Я хочу спа-центр. - Все правильно, нехай до ліжка! - Ну... Ух. Немає, це не комфортно, у мене є ... Я не маю зубної щітки! Я купую вам мільйон зубних щіток, приходьте. Немає, я не готовий, я не можу йти до вас, я шкода! до Яка зупинка? Ми були разом, це було настільки великим. Чому ти зараз? - Я не знаю? Не сьогодні я не в настрої, шкода. Але ви сказали, що ви мали чудовий час... Чому? Ви... А! У вас є ці твої... Ну... М-місячні? до Ні, приходьте! Ноп. - Тоді що це? Я можу побачити, що ви хочете, занадто, нехай йти. Про нас Я не можу! Чому? до Ми не повинні. Ми не повинні робити це зараз, нехай зайдіть. Ви повинні розуміти. до Яка ламка, що ви не знаєте?! Як довго? До завтра, будь ласка... Що різниця між завтра і сьогодні? - Ну... Є відмінність, довіряю мене. Це зірки - ми не повинні бути разом сьогодні. Я не розумію, ти таємниця. Може бути, але це інтуїція. Я просто відчуваю, що сьогодні не потрібно. - Я чекав цього! - Ну... Я не можу пояснити вам, але якщо ви любите мене, ви будете розуміти. Про нас - Ви не збираєтесь? Ноп. Давайте! Ноп. - Який? -Я!!! - Видавництво
Пошкоджено, я хочу піти! Чому? Чому б не погострити ноги і пити мій голий дивний штани?!