338
З двох зл, це шліфування. й
Дівчина змащена хлопцем. Вона переходить в будинок і скаржаться на батько: "Тату!" - вказуючи вікно - "Чому хлопець просто змогла мені !!!!" ?
І дівчина да є загальним. І він наказує своїх солдатів захопити хлопця і принести його до нього. Хлопець був захоплений і доставлений.
В цілому починається життя, "Життя ебать!"! Ви знаєте, хто ви, ви такий f**** Ібрахім!!!
Сержант приходить в.
"Ібрахім" Візьміть це дупа, візьміть його десь і ебать його.
Ібрахім мовчало бере хлопця, кладе його в машині і йде в село. На шляху хлопець каже: "Ібрахім, не ебать!" А сто! Ібрахім мовчить.
"Ібрахім, не ебать!" Дві сотні дам! Ібрахім мовчить.
"Ібрахім, не ебать!" Три сотні дам! Ібрахім мовчить.
Вони приходять в село. Ібрахім мовчистий бере хлопця, витягне його з автомобіля, веде його в будинок, веде його в приміщення і починає роздягатися. Це може бути телефонний дзвінок.
"Ібрахім" Приходьте до мене зараз! Ібрахім мовчки бере хлопця з дому, кладе його в машині і йде в місто. Складання до загального.
В цілому три чоловіків в ручних манжетах.
Загальний: Ібрахім візьміть ці три, візьміть їх десь і стріляйте їх. ?
Ібрахім мовчало приймає хлопця, ці три, кладуть їх в машині і приводи до села.
Хлопець на спині сходить на руку, торкнеться Ібрахім злегка на плечі і каже: "Ібрахім! Ви пам'ятаєте? Зроби мене !!! ?
І дівчина да є загальним. І він наказує своїх солдатів захопити хлопця і принести його до нього. Хлопець був захоплений і доставлений.
В цілому починається життя, "Життя ебать!"! Ви знаєте, хто ви, ви такий f**** Ібрахім!!!
Сержант приходить в.
"Ібрахім" Візьміть це дупа, візьміть його десь і ебать його.
Ібрахім мовчало бере хлопця, кладе його в машині і йде в село. На шляху хлопець каже: "Ібрахім, не ебать!" А сто! Ібрахім мовчить.
"Ібрахім, не ебать!" Дві сотні дам! Ібрахім мовчить.
"Ібрахім, не ебать!" Три сотні дам! Ібрахім мовчить.
Вони приходять в село. Ібрахім мовчистий бере хлопця, витягне його з автомобіля, веде його в будинок, веде його в приміщення і починає роздягатися. Це може бути телефонний дзвінок.
"Ібрахім" Приходьте до мене зараз! Ібрахім мовчки бере хлопця з дому, кладе його в машині і йде в місто. Складання до загального.
В цілому три чоловіків в ручних манжетах.
Загальний: Ібрахім візьміть ці три, візьміть їх десь і стріляйте їх. ?
Ібрахім мовчало приймає хлопця, ці три, кладуть їх в машині і приводи до села.
Хлопець на спині сходить на руку, торкнеться Ібрахім злегка на плечі і каже: "Ібрахім! Ви пам'ятаєте? Зроби мене !!! ?