337
Українська Особисто я сміхався.
Відтінки міста. Пилова вулиця з цегляними парканами.
У відокремленому кутку, далеко від цікавих очей - будинок знайомства. Дреарне літнє тепло.
Товстий батько в чорному коктейлі, сильно пухнастий, зупиняється на дверцятах будинку, старе виглядає навколо з гідністю і, повільно stepping, надходить в двері бульйону...
Всередині, прохолоди і тільки м'якоть дратівно над коханкою лізильним дозуванням за офісом.
Вона не приділяє уваги людині, яка приходить.
Дихаючи симпатично, батько підійде до стіни, на якій фото з запропонованого «сортування» вішують і пригнічують сліпо, ретельно шукаючи все.
господиня посміхається і ясен.
Чи хтось цікавить, батько?
Хвиля хвилею і почула впевнену відповідь "Рінг" у супроводі спиць товстого пальця в одну з фото.
Я хочу це, моя дочка!
На фото дивиться господиня, а спинки. Крісло скрипить апологетично.
Ця дівчина зайнята, батько... можливо ще один.
Відтіняє голову адамантно, батько приходить на стілець, підбирає підлоги та сідає.
У своїх руках раптом є товстий купаж доларів, і перехрестивши свої повіки, він починає торкнутися його на долоні своєї руки.
- Давайте чекати!
Сплячий миттєво зникне з очей господині. Рефлексія зелених паперів стрибає нервово вниз її життєздатними учнями.
Її голос є божественним нектаром, що заплітається від її рота:
- Отець... або можливо... добре, коли дівчина зайнята... ви... - вона flirtatiously sighs її тіло над офісом, - ви з... будете витрачати час?!
Отець підніме свої повік, виглядає на господині і впевнено букси:
- Крокоділов не їсти!
Непристойна фарба заливає на водопровідних щіках жінки, і вона віджимає відступно:
Отець, що крокодил Я. У мене є все, як і всі дівчата.
На фото і раптом вона щаслива думка:
- Боже!
Відповідає:
Бог створив нас, нехай Бог ебать і ми чекаємо. й
У відокремленому кутку, далеко від цікавих очей - будинок знайомства. Дреарне літнє тепло.
Товстий батько в чорному коктейлі, сильно пухнастий, зупиняється на дверцятах будинку, старе виглядає навколо з гідністю і, повільно stepping, надходить в двері бульйону...
Всередині, прохолоди і тільки м'якоть дратівно над коханкою лізильним дозуванням за офісом.
Вона не приділяє уваги людині, яка приходить.
Дихаючи симпатично, батько підійде до стіни, на якій фото з запропонованого «сортування» вішують і пригнічують сліпо, ретельно шукаючи все.
господиня посміхається і ясен.
Чи хтось цікавить, батько?
Хвиля хвилею і почула впевнену відповідь "Рінг" у супроводі спиць товстого пальця в одну з фото.
Я хочу це, моя дочка!
На фото дивиться господиня, а спинки. Крісло скрипить апологетично.
Ця дівчина зайнята, батько... можливо ще один.
Відтіняє голову адамантно, батько приходить на стілець, підбирає підлоги та сідає.
У своїх руках раптом є товстий купаж доларів, і перехрестивши свої повіки, він починає торкнутися його на долоні своєї руки.
- Давайте чекати!
Сплячий миттєво зникне з очей господині. Рефлексія зелених паперів стрибає нервово вниз її життєздатними учнями.
Її голос є божественним нектаром, що заплітається від її рота:
- Отець... або можливо... добре, коли дівчина зайнята... ви... - вона flirtatiously sighs її тіло над офісом, - ви з... будете витрачати час?!
Отець підніме свої повік, виглядає на господині і впевнено букси:
- Крокоділов не їсти!
Непристойна фарба заливає на водопровідних щіках жінки, і вона віджимає відступно:
Отець, що крокодил Я. У мене є все, як і всі дівчата.
На фото і раптом вона щаслива думка:
- Боже!
Відповідає:
Бог створив нас, нехай Бог ебать і ми чекаємо. й