Хороша історія )

Ця чудова історія стала для мого друга.
Може бути, що сталося з кимось, якщо так, ви будете розуміти.
Мій друг, свого роду людина, наполягати її батьків, купивши мобільний телефон, це сталося в рік, коли телефони були дуже рідкісними, і стільниковий зв'язок, як правило, вважається щось натурно.
Навігація Вона прогулялася десь на природі, на берегах мальовничої Дніпра (м. Київ), де вона була повною їздою, маленькими дітьми, собаками та, звичайно, відкрито-повітряними ресторанами.
Але, на жаль, така концепція, як туалет був явно відсутній в той час, і туалет був викликаний дивною структурою, яка колись була білою.
Просто з дивовижним ароматом, з якого сльози приходять на очі і після відвідування якого ви просто хочете терміново піти в ванну.
Мій друг напевно знав це, але якось вона все-таки пішла з брендом новий мобільний телефон, очевидно, так що не загубитися в stench.
І звичайно він впав в її отвір, в цьому дуже туалеті, але це не глибоко там, і вона подобалася йому звідти.
Під час свого часу вона спробувала отримати телефон, він вбирав всі секрети, які залишили позаду красиву половину людства протягом усього існування цієї структури.
Я отримав свій мобільний телефон, дякую Богу. Коли я повернувся до друзів і сказав їм, що сталося, я сміхався довго, але телефон не працює.
Але якийсь розумний хлопець консультував, що для того, щоб витягнути всю вологу з телефону, він повинен лежати в Сахарі на деякий час.
Який мій друг зробив.
Через день телефон не працює в будь-якому випадку, і вона взяла його в сервісний центр. Приємного менеджера зустрілися зі посміханням і зайшли телефон в руках і попросили, чому вона липка.
Подруга відповів, бо він лежав в цукрі, менеджер посміхався навіть ширше і з екскавацією, тому він licked ваш телефон пара разів.
Ви повинні бачити обличчя мого друга. Але ви повинні бачити обличчя менеджера, коли вона розповіла йому, що він лежав на годину до.
Телефон не був фіксований, але пам'ять про нього залишається назавжди.

А жарт.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное