Контакти

«Дир Мар Іванов!
Microsoft пропонує непаралізовану акцію та пропонує Вам участь у програмі Ліцензіата-Plus.
Суть програми полягає в тому, що ми перераховуємо $ 4000 на свій рахунок, на який ви зобов'язаєтеся придбати останні продукти нашої компанії:
Windows XP+ і MS Office XP+.
З повагою, керівник маркетингових послуг А. Джонсон

«Дир Мар Джонсон!
Для мене, як юридичний громадянин, який цінує репутацію і виробництво корпорації Майкрософт (дуже популярно в Росії), ваша пропозиція здавалася дуже привабливою.
Я готовий ввести договір на умови, які Вам пропонують.
З повагою, тимчасово безтурботний Іванов.

«Дир Мар Іванов!
Я так рада, що ви прийняли нашу пропозицію. Ми знаємо свою репутацію як «спокійний гачок» (і «спокійний гачок») у спішних колах російських «розривників. й
Таким чином, ми сподіваємося, що Ваш приклад буде служити для зміни психіки незареєстрованих користувачів продуктів Microsoft. $4,000 передається на ваш рахунок.

«Дир Мар Джонсон!
Безсумнівно, ви знаєте, що останні продукти корпорації Майкрософт роблять підвищені вимоги до апаратного забезпечення персонального комп'ютера.
У зв'язку з цим я вважаю, що необхідно купити останню модель з усіма моделями «винних» на комп'ютері, виділеними.
Я переконаний, що ця обставина дозволить більш ефективно використовувати продукти, які використовуються Microsoft, які, звичайно, я ніколи не придбав.
Шановний пан Джонсон! Я хотів би попросити вас виділити додаткові $ 4000 USD для придбання ліцензійного програмного забезпечення для вашої поважної компанії.

«Дир Мар Іванов!
Я запитаю про те, що ми зробили.
Ми повністю затверджуємо Ваше рішення і передаємо Вашому обліковому запису додатково $ 6,000 USD ($ 4000 USD за придбання ліцензійного програмного забезпечення, $ 2,000 USD за моральне відшкодування).
З повагою, керівник відділу маркетингу A. Johnson, Шановний пан Джонсон!
Відповідно до нашої угоди я встановив останнє програмне забезпечення для ліцензування Microsoft (Windows XP+ та MS Office XP+).
Я запросила мої друзі хакера до презентації установки. Вони почали сміятися!
Ви бачите, пан Джонсон, мої друзі ніколи не використовували ліцензійну продукцію, і це дуже важко для них прийняти цей факт.
Це як хвороба. І необхідно лікувати хворобу.
Я пропоную вам провести великогабаритну медичну акцію серед провідних російських хакерів (номер 10000 осіб).
Суть запропонованої дії полягає в наступному.
З останніх продуктів вашої компанії (на шляху, встановлених і зламаних в Росії до кінця (і навіть початку) тестування бета в США) вимагають активації через 30 днів з початку використання, я можу гарантувати, що ці продукти, дійсно, не працюватиме протягом тридцять днів, завдяки антиактивному вірусу я створив.
Ви розумієте, що використання вірусу і його поширення через мережу (і не тільки) вимагає значних матеріальних і часових витрат.
Крім того, мої колеги не закривають користувачів ПК, але провідні хакери.
За моїми оцінками, для реалізації запланованої дії, мені потрібно $ 100,000. З повагою, тимчасово безтурботний Іванов.

«Дир Мар Іванов!
На надзвичайних зборах ми розглянули свою оригінальну пропозицію і вирішили надати вам матеріальну підтримку в розмірі, яка вимагається вами.

«Дир Мар Джонсон!
Зараз працює вірус.
Крім того, вона стала однією з найбільш відкритих вірусів Росії.
Відомий антивірусолог Kaspersky дав йому високий рейтинг в журналі "Compter-Press", зазначив, що він не розуміє, як він може працювати, хоча він працює У той же час мої друзі - провідні джгути почали дивитися на мене косою.
І, якби мене, вони спільно писав антивірус, який дозволяє активувати копії продуктів Microsoft (Windows XP+ і MS Office XP+), завантажених антиактивним вірусом.
Я зробив відчайдушну спробу перенести їх дієслово.
Тим не менш, хакер Sim в код ліцензованих продуктів і знайшов пару неприємних помилок, які він використовував.
Його результати, він регулярно публікується під слоганом «Не потрібно платити за помилки!»
Крім того, ви не повинні боротися. У мене є нова оригінальна ідея.
Я пропоную вам виділити $ 4 млн USD за придбання останнього покоління пексональних комп'ютерів провідними хакерами в Росії з продукцією Microsoft (Windows XP+ і MS Office XP+).
Будь ласка, зауважте, що тільки це може гарантувати використання ліцензійного програмного забезпечення моїм друзям-хакерам.
Я можу запевнити, що ця дія буде величезним успіхом, просто тому що ліцензійне програмне забезпечення, встановлене на комп'ютері, не логічно.
Хакери логіки.

«Дир Мар Іванов!
Кошти, які ви замовляєте для реалізації дії, є надзвичайно великими. Тим не менш, Рада директорів, які розглядали вашу пропозицію, повністю затверджену її.
Будь ласка, подайте звіт про результати дії протягом трьох місяців з дати отримання грошових коштів.

«Мр. Джонсон!
Ваші гроші отримали. Комп'ютери придбані та непродуковані.
Програмне забезпечення для Майкрософта було знищено за форматуванням низького рівня.
Російські хакери використовували Linux протягом тривалого часу. Я можу запевнити вас, що ніхто не буде купити Mustdai Windows в Росії.
Я знайшов роботу для душі.
Голова хакерів всіх країн Unite! Іванов