1139
Розчинити вихров.
На їх шляху були три диванти. Субота вночі. У домовленості незнайомці приховали гроші з ними. На ніч, один з них отримав і забрав гроші і переніс його кудись ще. Наприкінці суботах незнайомці пішли взяти гроші і, не знайшовши його, почали звикати один одному з крадіжок. Ми вирішили піти в суд Соломон.
Після прослуховування історії незнайомців Соломон попросив їх прийти до наступного дня за рішенням, і він почав з'ясувати, як знайти чеф, змушуючи його звинуватити себе. Коли дивники прийшли до суду, Соломон звернувся до них з цими словами:
- Я чув про вас, що ви є чоловіками просвітництва, мудрості та досвіду у справах спору, і я запитую вас судити справу, з якою цар звернувся мені.
У країні цього царя виросла в районі молодого чоловіка і дівчини. Вони люблять один одного, і молодий чоловік сказав дівчині, «Дуже мені, що ви не станете будь-якою дружиною, поки я даю згоду». Дівчина лебідь. Після того, як вона займалася іншою особою. Після коронки, коли молодий був самотній, наречена сказала нареченій: «Я не можу стати дружиною, поки не підійшов до моєї першої нареченої, яку я гнав, і отримав свою згоду на це. й
Коли вона прийшла до першої нареченої, вона сказала: «Зробляйте великий рансом від мене в срібло і золото, і давайте мені дружину чоловіка, з якою я був одружений». «Я не буду брати будь-який рансом». Ви безплатно. І до молодого чоловіка, який був там, він сказав: «Подивитися у вашій частки світу. й
На шляху назад вони атакували робери. Серед робарів був старий чоловік, який, не змістом з тканими грошима і ювелірними прикрасами, вимагав торкнутися від молодої жінки. "Нехай мені," вона вболівальника, звертаючи увагу на роббер, "будьте мене про інцидент у моєму житті". І вона розповіла про історію її першого матчу, і що й з її ф'янке. «Тож, потім,» вона уклала, «на молодому чоловікові, який мав усе право перехопити свою пристрасть і не доторкнувся мене». Ви, старий чоловік, повинен бути більш стриманим. Зберігати все срібло і золото, але встановити мене безкоштовно з чоловіком.
Прослуховуючи свою історію, роббер підняв очі на небо і, глибоко відступаючи від того, що він, стоячи на краю могили, призначених для того, щоб зробити, не тільки випустили юну пару до свободи, але і повернув всі гроші і прикраси, взяті з них до останньої деталі.
Цар, - додав Соломон, "у якій країні цей інцидент відбувся, попросить мене, "Хто серед тих, хто бере участь в цій історії заслуговує найвищої похвали? Я запитаю вас, щоб допомогти мені вирішити цю справу.
«Сіра» відповіла одну з незнайомців, «на мій погляд, наречена, яка залишилася вірною їй нареченою, заслуговує найвищої похвали. й
Другий сказав:
- Найвища похвала пов'язана з молодим чоловіком, який зумів протистояти спокусі і не доторкнувся її перед першими залами, виділивши її від присяги.
до Що таке! похилили третину незнайомців. Більшість всіх, я дивився робером. Не тільки він не торкнувся полонів - він дав гроші, всі гроші, які вже в руках!
І сказав Король Соломон,
до Останній говорить з таким захопленням грошей, які він не бачив, але тільки чув, як він здатний боротися з грошима, яка була в руках?