Відео

Зраді, чи є хто-небудь тут є нормальна паспортна фотографія? Ні, я серйозний - більшість народжень в найбільш важливих документах громадян з якихось причин дуже віддалено нагадують ідентичність, яку вони повинні засвідчити.

Дивитися: тут мій паспорт, виданий ... серія ... немає питань, aha - тут. Хто це жінка? Вона хвора. Трохи більше - і вона кине на руки паспорта. Вона отримала проблеми печінки, проблеми нирок, вона п'є, і вона отримала місяці, щоб жити. І ця жінка дуже легко розпізнати, як кажуть, «від тисячі» – вона має великий ніс. Великий Швебелина! Такий мансарда може бути зведений або льодовий виріз, татуювання на нострилі адмірала Нахімова буде дуже корисним. Неприємний тітка, що одягається дивно - якийсь вид кофтії неперевершеного роду, бездомний? Поганий? Не було мені. У мене є нормальний ніс! Я відмовлю вірити, що я фотографував манек фотографа, на якому з ранку змочився дощ. й

Мій перший паспорт, як звичайно, я отримав у віці 16 – він був на старій формі з великою фото. Коли я зустрів другу на вулиці, я попросив її обгрунтоване питання - де ви йдете? Моя подруга, сумочка, збиралася отримати паспортну фото. Моя думка була плутана і я вирішив – чому час відходи? Тексти пісень, а це означає: Я буду йти з нею! І пішов, що я зносився. І я був в акне, чубчик "будиночка" і черепаха, тому я був захоплений. Цього року щось було неправильно з головою – отримав 6 глянцевих фреакцій на руках, я, замість усунення неполадок, приймав їх до паспортного столу, де занурення тітка кладуть їх в паспорт і давав мені няньку рівно через два тижні.

до Не моя дочка! Дякую, Мати, щоб сказати, що! Більше того, я хочу, щоб я не виглядав, що картина. Моє дружбу в той час дуже так само висловили свої асоціації - вагітна креветка. І не тільки креветка, але п'яний, вагітна креветка! Він сам, подякував Богу, на його паспорті дивився як Караченцев з целюлітом на обличчі – взаємна шантажу не дозволяла витікати з боку.

У паспорті було розмащено мене протягом шести років, і я шукав принци, які дозволять мені змінити своє прізвище, і з ним мій паспорт, і позбавлявся від крихкого портрета. Як щасливий я з реформою - hurrah, тепер я обов'язково візьміть фотографію! Фак. Я збираюся одружитися, з старими паспортами не були зареєстровані, необхідно терміново передати всі документи, я пішов до першої студії, яку я знайшов - результат описано вище. Мій чоловік мав приступну останню назву, не потрібно міняти свій паспорт і я залишився в документі невизначено.

Хто навчає людей фотографувати? Чи може це бути суспензія? Фотограф - це спеціальний деформаційний фільм, або це злий погляд якого виду.

На моє весілля фотограф був, очевидно, від колишнього «паспорту» – не можна шукати без сліз на найщасливому день мого життя. Чому наречена виглядає як Шрік? І наречена - kycosis: у всіх фотографіях він з напіввідкритою ротом і очима в різному ступені покриття - різновид гідроцефалу на прогулянці. О, це, як правило, супер - наш поетапний портрет: мої дупи, здається, мають хостипін (привід цього - пряма спина і очі в різних напрямках), і в кімнаті ледь стриманий, щоб не пустити drool (так, звичайно, напівзакритий, рот напіввідкритий, язик прилипає трохи - він, очевидно, почав сказати щось ...). Але це мама наречених – ви відразу відчуваєте дивовижність між нею і молодятою – крім напіввідкритого рота, мати чоловіка має суху ручку, натискану на неї сторону у всіх фотографіях – Бог знає, чому в житті це красива і врівноважена жінка. Брат нареченого – це лише товстий і ступінчастий хлопчик, мій брат – скумбочка, п’яна нариця з робочого округу, мої батьки вирощують маргінальні запаси (як кандидати наук, приємні інтелектуальні люди в житті).

Великих друзів вийшов, один більш страшний, ніж інший – серце щасливе! Хто має ас у всьому кадрі, очі якого повели, зуби яких не видно - краса ... Самий реєстратор в реєстрі є прописом, мій бабуся є непристойною старою жінкою з невидимимим поглядом, друзі чоловіка є парадом молонів. Є тільки одне гідне обличчя на всіх весільних фотографіях - сам фотограф, він захопив себе, щоб перевірити фільм, перший постріл. Цей більшl з камерою на малюнку є просто Adonis - це не зрозуміло, як така неземна істота закінчилася в компанії goblins, які на плівці стали всі мої друзі.

Проте хіт мого фотоальбому – фото з захисту диплома. В цілому картинки розмовної людини завжди виходять, щоб бути дуже цікавим - кроковий рот, очі в різних напрямках, гачком руки. Добре виглядає. Найуспішніші фото – рот, звичайно, є широким відкритим, всі начинки, як ніби на долоні руки, одна око покрита, рука затискається перед постером, одна грудина, з якоїсь причини, вище іншого – цей диво портрет був прийнятий її бабуся. Я зловив її як гордо показати фотографію родичу - ось мій красивий бабуся, диплом захищає! Відносно виглядали тактовною симпатією, з якою інтелектуальна людина відзначає гранату. Виявилося, що всі знайомства і родичі, які у мене є ебать хмари і які я не бачу в обличчі, всі вони побачили «поганий», і тільки найперспективніші, зраділи зустрітися у людини пізніше.

Фото було взято і не знищено. З якоїсь причини я думав, що краще просто приховати, так що якось, в момент глибокої депресії, замикався від всіх в маяк, отримайте Портрет і тримайте в повітрі. Ця думка підкаже мене, щоб створити альбом "кікоді" - це славна колекція дуже весела! й

О, це життєздатність, ви не можете витягнути фото з паспорта - Я люблю сміятися. З єдиною умовою, гордо поодинці!