1028
Філософія
Одного разу сталося, що наступник Нагарюни, один з найбільших міфів, до яких Індія народила, розуміла його безмежні істоти - світ зникнув. І прийшли послідовники, і послідовники завжди копіюються, для них не намагаються проникати реально і не відмовляються брати слова майстра на віру.
Одним з них був великий філософ і дебатмент. Він довів багато способів, що немає миру. цар землі назвав його, бо його ім'я досягла палацу, і сказав:
до Ви дійсно думаєте, що світ нереальний? Думаю двічі, для мене небезпечного чоловіка, я не людина слів, я чоловіка дії. Тексти пісень, а це означає: І я хочу, щоб довести до вас, що світ реальний. Тож подумайте двічі перед тим, як це сказати.
Чоловік сказав:
до Це не питання, щоб думати двічі. Я думав мільйон разів і маю всі докази, що світ нереальний.
Але філософ не знав, що цар збирається робити. І він був славним слоном, який був введений в двір, і був кинув філософ. Він почав кричати і бігти, і божевільний слон перебігти його, переповнивши його, і в цей момент філософ звернувся до царя:
- Збережіть мене! Слон реальний, я повернув свою заяву.
Він зберіг. Філософський гоок, потовлений, був збитий і поранений в багатьох місцях. Коли він знову повернув свідомість, цар подав йому і запитав:
до Що ви думаєте зараз?
Він сказав,
до Світ нереальний.
до Що ви знаєте? Так само, коли слон був про вбивство вас, ви сказали, що світ був реальним. Тепер ви знову змінилися?
до Слон, людина, заява, все це нереально. Слон, раби слону, людина, яку ви бачите перед вами, людина, яка заявила світу, була реальна, все це нереально.
цар сказав:
- Тоді я знову зателефоную слову слону.
І сказав філософ,
- Тоді те ж саме буде знову: Я кажу це реально. Але що я можу зробити?