Розмови про щастя.

Сприяє одноразовому просуванню людей:
до Що найважливіше в житті?
Люди навколо нього почали висловлювати свої погляди на це питання. Один з них сказав:
до Найголовніше життя – здоров’я.
Ще один сказав:
до Найголовніше, щоб мати гарне тіло, бути привабливим і насолоджуватися успіхом у жінок.
Третій сказав:
до Найголовніше, щоб мати гроші і позицію в суспільстві.
Після того, як всі говорили, вони просили Сократів:
до Що ви думаєте про це?
Socrates - сказав він
- Я думаю, що найголовніше в житті щастя! Ви думаєте, що кожна людина з здоров'ям буде щаслива в житті?
Люди слухають його сказав:
до Ні, Ви не повинні.
до І чоловік, який має добре створене тіло і є успішним з жінками, він обов'язково буде щасливий в житті?
- Ні, Сакрати! І не потрібно, люди відповіли.
до І сказав мені, - продовжив Сакрати, "Людина, яка має багато грошей і позицію в суспільстві завжди рада?
- Ні, Сакрати, - відповіли люди, "порушують навпаки. Такі люди часто самотні.
«І які види людей, які були перераховані тут, будуть розглянуті найбільш гідні?» Уявіть, що потрібно порадувати лікаря. Який лікар ви побачите? До дуже заможливих, добре влаштованих, успішної жінки, або ви віддаєте перевагу лікарю, який щасливий в цьому житті?
Всім відомо, що вони будуть шукати поради від лікаря, який щасливий в житті, оскільки вони визнають його як найбільш гідні.
- Так, Сакрати заявлені, ми всі однозначно визнаємо, що щастя є найвищим добром і повинні бути затребувані як найважливіше в цьому житті.