підйом Будди

930642,00 гривня

Одну ніч Будда насолоджувалася себе: тут було багато музики, красиві дівчата танці. Тоді він закохав. Він був пізно і він втомився. Всі дівчата впали дупа. У середині ночі він кинувся, подивився на дівчат, вони не так добре. Один з них скинув рот відкритим, а інший мав витік фарби. Що ніч, реальність проникла.

Ще один інцидент, який підказав Будди, щоб справити участь у фестивалі. На шляху він зустрівся з траурним процесом. Він побачив мертвого тіла, що переноситься на гетацію. Він ніколи не бачив мертвої особи до того, як і довго дивився процес.
Тим не менш, він застрягнув дуже старий, зігнутий чоловік, обличчя якого був висушений і зморшок. Будда запитав водія:
до Що сталося з цим чоловіком? Чому його задня вигин так? Яка криза впала на голову?
Водій відповів:
до Це не курка, сер. Це природна річ, яка буває на всіх. Кожен отримує старий і зморшок.
до Що сталося з іншою особою? Чому люди перевозять на плечі? запитав Будда.
Він сказав:
- Я не дозволяв говорити, але так як ви вже запитали, ви не можете приховати його зараз. Цей чоловік загинув, і тому кожен, хто народився.
Здавалося б, з'явився снянасин, він пішов на процес. Будда запитав:
до Що сталося з цим чоловіком? Чому одягає апельсиновий одяг?
Водій сказав:
до Цей чоловік розумів життя, він зрозумів, що життя закінчується в смерті, і він заперечував його.
Будда - сказав він:
- Поверніть навколо, я скорочений...
Він залишив палац вночі. Стародавній вірний службовець пішов, щоб побачити його. Уранці почали говорити про те, Стара людина кричав і сказав:
- Чому ви йдете? Послухаю мене, як батько вам. Ніч, темний. Де ви йдете? Гарний палац, гарна дружина, комфорт!
до Я не відмовляє мене, сказав Будда, я не можу жити несвідомо, я ходжу в пошуку свідомості.
Сидгарта був єдиним сином його батька. Він був 70 років, коли він залишив палац.
Загиблий батько відправив чоловіка на всі кінці його царства з наказами охопити сина і принести його додому силою. Він був усунений і почув ромів, що його син долучився до монахів і був блювотні. Подумав: «Що таке нещастя? Який був відсутній? Він зрадив мене в мій старий вік!
Сидгарта змушена залишити своє королівство.