Дружба чотири

Сакрий Bringer, перевізник, Plowman і Coming One, розмова, сказав один одному:
до Ми будемо знайомитися з кимось, хто може думати про нічого, як голова, життя як хребта, і смерть як хвіст; з кимось хто розуміє, що народження і смерть, існування і смерть є одним.
Всі чотири дивились один одному і сміється. Не було ніяких заперечень у своїх серцях, і вони стали друзями.
Але раптом перевізник став іл, і Сакрий Брінгер пішов до нього.
до Як великий, що робить речі, хворий людина, що робить мене так званими!
Відкрито кип'ятіння на його гущі. У верхній частині його тіла, його підборіддя доторкнулися його навель, його плечі розросли над його короною, купіль волосся на спині голови, протертого безпосередньо на небі, Ефі, сили тепла і холоду в ньому прийшли в ірмоіл, але серце було легко і безтурботно. Він сказав:
до Що таке шампан! Це свого роду hunchback, який створив мене.
- Вам не подобається?
до Ні, як це не сподобалося? Поставляю ліву руку перетворилася в роостер, а потім довелося гасити на ніч. Повідомляємо, що моя права рука перетворилася в шутер, а потім доводилося б отримати птах за обсмаження. Попри те, що мій сакур був перетворений в колеса, і моя душа в коня, і вони будуть їздити мене, вони змінять джгут? Час життя, щоб прийти, і його втрати слідувати за курсом. Якщо ви не знаєте, що ваш час і стежте за процесом у всьому, а не тілесні, ні радості не матимуть доступу до вас. Давня названа її визволення від рабства. Ті, хто не зможливлює себе, пов'язані з речами. Але речі ніколи не підкорять природа. Як мені не сподобалося?
Але раптом захворювалося. Він занурився перед смертю, і його дружиною і дітьми стояв його.
Коли він прийшов, щоб побачити його, плоуман обстріляв на них:
- Отримайтеся! Не турбуйте, хто перетворюється! І псуючись від дверей, він сказав до дихання чоловіка, як величний - створення речей! Що робити зараз? Де буде відправлено? Чи перетвориться в печінку щура? Комахальне плече?
- Девер батько і мати розповідають сина йти, східний або західний, південний або північний, він тільки обіє замовлення. Нагрів і холод міцніше батьків. Якщо принести смерть біля мене і я не біжу, я буду осадити. Ви відмовляєте їх на що-небудь? Для великої маси забезпечило мене тілом, провів своє життя в праці, дав мені відпочинок у віці, затиш мене в смерть. Що зробив моє життя добре і зробив мій смерть добре. Якщо сьогодні великий ролик розплавить метал, а металеві бурі і каже: "Я повинен стати меч Мойсея", то великий ролик неодмінно розглянемо його поганий метал. Я хочу бути людиною знову! Хочу стати чоловіком знову!, то той, хто робить речі, звичайно, погляне йому поганий чоловік. Якщо ми зараз беремо небо і землю для великого плавлення горщика, і процес створення для великого каткера, де ми не будемо йти? Я закінчився і впав, а потім прокинувся мирно.