536
Темний ранок.
6:45. Сигналізація – це кільце. Захопити тебе.
7:00. Я хочу їсти, я повинен піти. Захопити тебе.
7:15. Увімкніть і abaszazza або отримайте і сну. Вибір болючості. Зайдіть, прийдіть до нас. Це холодно і ви не можете fucking див. Це більше задоволення, щоб померти без світла. Купання. Він гарячий. Не у ванній кімнаті. Я тепло. Не застуди.
8:00 до 20:00 Захоплюючий дупа. Увімкнення на вогні. Відьма, вона ріже. Птахи, терпіння.
Дякуемо! Я не спати зараз. На спинці. Я покажу хлопчиків.
Я говорю про двох жінок і ручок. Вони будуть.
Я пізно, так:
ебать від
ебать від
кліщові зуби
Ви повинні харчуватися.
холодильник. Легкий і порожній. З їстівних: огірок (халф), сметана (на дні Горький не має нічого спільного), яйце (один - і так ебать) і банк соснових (тільки їх, укус був відсутній). Джез. З'їсти менше, я їсть швидко.
Наряд. Коварди, комбінезони, fucking cowards. Захопити його. Шкарпетки. Шкарпетки, ви не можете ебать його. Потрібно знайти шкарпетки. Заснували його, стояв в передпокої.
Джинси, футболка, светр, тумбочки. Керівники готові. Дзеркало. Захопити тебе.
Це був початок робочих днів... ебать.
Шент Андрій.
7:00. Я хочу їсти, я повинен піти. Захопити тебе.
7:15. Увімкніть і abaszazza або отримайте і сну. Вибір болючості. Зайдіть, прийдіть до нас. Це холодно і ви не можете fucking див. Це більше задоволення, щоб померти без світла. Купання. Він гарячий. Не у ванній кімнаті. Я тепло. Не застуди.
8:00 до 20:00 Захоплюючий дупа. Увімкнення на вогні. Відьма, вона ріже. Птахи, терпіння.
Дякуемо! Я не спати зараз. На спинці. Я покажу хлопчиків.
Я говорю про двох жінок і ручок. Вони будуть.
Я пізно, так:
ебать від
ебать від
кліщові зуби
Ви повинні харчуватися.
холодильник. Легкий і порожній. З їстівних: огірок (халф), сметана (на дні Горький не має нічого спільного), яйце (один - і так ебать) і банк соснових (тільки їх, укус був відсутній). Джез. З'їсти менше, я їсть швидко.
Наряд. Коварди, комбінезони, fucking cowards. Захопити його. Шкарпетки. Шкарпетки, ви не можете ебать його. Потрібно знайти шкарпетки. Заснували його, стояв в передпокої.
Джинси, футболка, светр, тумбочки. Керівники готові. Дзеркало. Захопити тебе.
Це був початок робочих днів... ебать.
Шент Андрій.