Новий рік

Шановні друзі! Клапан, hello!
Я пишу цей лист вперше, бо він повний. Я не знаю, хто в зв'язку з відділом доставки, але цей чоловік довго передається, щоб бути смугастим бонусом або навіть вогнем.

5 років. Хочу мені, чому замість розмовної ляльки я отримав мікроскоп і набір диригента? В цілому, як ці об'єкти відносяться до одного? Ні, я грав провідника, звичайно, і зробив багато грошей, які продають туалетні квитки, але все ще?

6 років. Логічна гра полімату. Ні дівчині. Ви спробуєте себе?

7 років. Плетіння голуба для 3-70. Ключові слова в ас. Закрили на першому запуску з вікна. Це ще літає.

8 років. Цимбали. Доброго дня! Але не довго. Після 80-ї вистави, як при перепелинні ноги хворіли, батьки хворіли вуха і все інше. І після 85 разів мій бабуся відправив ебать бальалаїку після голубця. Подаруйте Ваше життя!

9 років. Ви думаєте, що ще один мікроскоп і виробництво «Чи можу» може замінити будинок для Барбі?

10 років. швейна машина Baby. Ви коли-небудь мали збірну птахофабрику?

11 років. Збірна птахофабрика. Я оцінив почуття гумору. Натюрморт для мікробів.

12 років. Розмова ляльки. Враховуючи, що день до вчора я купив мій перший бюстгальтер, подарунок не може бути більш актуальним. Я не здивився, якщо я отримав пакет Durex і трубку Вазеліну 70.

13 років. Набір магія. Єдиним трюком було те, що набір був відправлений, щоб зловити з цимбалами і голубами, і як моральне задоволення, що дозволило відсвяткувати Новий рік від дому.

14 років. Я шукаю лоту і шкіряну куртку. Вони дають муфту, що називається пальцем. Я не відхилявся, я святкую новий рік в домашніх умовах.

15 років. Я хочу, щоб Vova не любити Сідорову, але мене. Але минулого року пальто не виглядає так.

16 років. Розмова стоматолога Барбі з стор. Ну, і, якщо я починаю говорити на ляльку, я гона потрібна стор. Не загубився зовні.

17 років. стільниковий телефон з 100 bucks в обліковому записі, пов'язаний з літнім вентилятором. Він дає виключно знати, де в Всесвіті я в даний момент, щоб переконатися, що Всесвіт не в мене.

18 років. Помаранчевий нижня білизна - 50 розмірів і про однакові роки.
Займається тими ж цілями, як і минулого року, і за дуже низькою вартістю, це набагато ефективніше, ніж це. Всесвіт є непристойним, вболівальник щасливий, я думаю.

19 років. Комп'ютерна і дентологія Діабло. Галузі! Я провів три місяці, одягаючи помаранчевий нижню білизну, монстри сечі вночі, іноді говорять Барбі. Вболівальник в ударі, Всесвіт не існує.

20 років. Я хочу її. Не є рахунком. Подаруйте "Diablo 2" і радимо розслабитися.

21 рік. Я хочу її. Не очерет. Представляємо патч, нову мишу і розміщення. Вимкнено, я отримав свободу. Однак, разом з патчем і відсутністю його, свобода втратить всю свою люстру.

22 років. Я хочу її і новий вентилятор. Не овець. Шлюб, два собаки, кішка і лопатка щита. Тільки апельсиновий нижню білизну і діабло врятує мене від самогубства.

23 роки. Підшипник, ви не зорієнтовані! замість неї я отримую розмір 50 і ранкову хворобу. Не навіть ноутбук може компенсувати мій розмір. Я думаю, що час породи.

24 роки. Зайдіть собі! Хочу спати.

25 років: Хм: Ось де ми зупинимо.

Всі права, smack-dressed f---- слухайте! Я вже мав птахофабрику і мікроскоп. Я не хочу говорити ляльки, так як ми насолоджуємося Bean Jihad встановити в цей день. Заощаджуйте знімні конструкції для аутистики - вся вся квартира є незрівнянною, як хата Ілліча. Так, і якщо ви, ви старий дупа, мати ще одну блискучу ідею, щоб дати мені щось розумне і корисно, то ви повинні дати цю ідею ебать, тому що квитки в Устилуг дешево.
Пшениця не найкраща прикраса і ви повинні слухати мене.
Хочу хутрувати пальто! Просто хутро пальто і нічого, крім хутра. В іншому випадку я вбити тебе. Я вже зрозумів, як. Але це ближче до свят.

PS і не сказати, що я не попередив вас.

Сент Ензо.