Щоденник однієї дівчини + один хлопчик + канадський переселенець. Сент-Рон.

Щоденник Дівчини + Щоденник хлопчика + Щоденник Канда іммігрантів. Надішліть DRon One Girl's Diary

1 грудня.
Весь день. Ніколи не вішали.
3 грудня
Я пішов на каток, зламав мій лиж. Хлопці, фольги, штовхають.
6 грудня.
Я зустрів його сьогодні на вулиці На-Ну. Я не шукаю, хоча я впевнений. Я можу уявити, як здивував На-На.
8 грудня.
Зранку я хвора на думці школи. Може бути я вагітна! Ось як Колка дивилася на мене минулого тижня!
11 грудня.
Хлопці з паралелю стояли під сходами, шукаючи. Я думав, що я мав ноги відкритим. Я вирушила, і хтось проповідував каню вина, вона тече і пориває між сходами. Ті п'яні!
13 грудня.
Приходьте, дорогі щоденники! Сьогодні Я приховав під диваном і не помітив він. Я просіла всю ніч в пилі під диваном. Я маю на увазі чоловіків!
17 грудня.
Учора хочу подряпинити ногу і підірвати ноги. Що відбувається? За два години.
20 грудня.
Про те, як Чапаєв поїхав. Я сміхався протягом трьох годин. Тоді я кинув.
23 грудня.
Сьогодні вся урок шукав вікно і не почув мене, що називається дошкою і кладуть п'ять.
26 грудня.
Головний Ми сперечалися і рани. Вона захопила мене протягом двох годин, але ніколи не злий мене. 28 грудня.
Дад був викликаний до школи вчора, але я купив його бульбашки і він не пішов.
31 грудня.
З Новим роком до тебе, щоденно! Може ви добре це рік!
12 січня.
Всім було продемонстровано приїхати до тренажерного залу, що носила однакові штани, а Ангела фольга прийшла в різні. Це дивовижна! (Як ми говоримо про молодих?) . й
16 січня.
Учора, хлопчика поховали в наш замок, і він був смішний і впав і зламав ніс!
20 січня.
«Етика і психологія» завжди має лише п'ять. Почати! Її мати працює в Баг...
1 лютого.
Мама гість - Дядько Слава - ще сидить в шафі, і вона приносить йому їжу там. Я ще не знаю, що попросити маму за тишу. Я запитую Svetka. Або Дад.
6 лютого.
Кулькова ручка роустер виграла з обличчя. Шановні друзі! Я подарую йому вологий м'яч завтра.
10 лютого.
історик назвав батька до школи.
11 лютого.
Його батько прийшов додому п'яний і вкритий помадом, потішивши на матір'ю, що серпандом був скасований в 1861 році.
23 лютого.
Відповідачі Дня Вітчизни. Паління мій тато труби. Його тютюн хороший.
8 березня.
Це кінець дитинства: сьогодні в анатомії підручник я бачив Хім.

Один щоденник хлопчика

10 листопада.
Моя мама послав мене в магазин, щоб купити хліб і яйця. Я купив Кока-Кола з усіма грошима, тому що це набагато смачніше, ніж хліб і яйця поєднуються. Поставте ремінь. Стрічка смакує поганий, але це корисно.
9 грудня.
Перемичка з хлопцями з гаража. На третій множині Русти стрибали і зламала ногу, потім стрибала і зламала руку. Я не знаю, як він стрибає завтра.
12 грудня.
Математика не отримує гарячих. Сьогодні я сказав, що я не знаю математики на всіх і поставити номер в щоденному режимі.
17 грудня.
Зіграно на комп'ютері батька в номері DOOM. Тоді я грав трохи більше в Info-Accountant, також весело, досягнувши третього рівня. Я викручений на податки.
22 грудня.
На сьогоднішній день ми повинні бути в місті, що співає. З'явилися сім дзвінків, що школа була пропущена. Я знаю п'ять, і хто ще?
14 січня.
Сьогодні я дізнався, щоб зробити рукави.
15 січня.
Паління в ванній кімнаті. Я був непристойним для кашлю та пропуску літератури та ботані класу.
20 січня.
Ми пішли боротися з паралельним класом. Ми зробили їх! Вони збивають нас.
21 січня.
Сьогодні ми назвали режисером. Я не мав часу стріляти ролики. Режисер просто розкочував мене по офісі моє волосся.
25 січня.
Моя мама допомагає мені в хімії і батько допомагає мені в поведінці.
5 лютого.
Починався страйк вчителя! Ми писали лист до уряду, щоб оплатити мідерів і пенсіонерів першим.
15 лютого.
Я нарешті отримав A в фізики вчора. Після уроку сіли, ретельно розраховується середній бал - все ще за чверть виходить 1.88. Ми повинні зробити щось. Агументи, як «Фреактика» більше не звинують.
20 лютого.
хімік вважає HSH - сірководний сульфат. Умора!
23 лютого.
Про армію. Я не хочу піти там. Вони будуть. Як мати два діти? Ні, батьки будуть. Хто придумав цю армію? Я б!
4 березня.
Я! У мене є прищі! Ви можете розмазувати «Клерасил» з хлопцями від класу!
7 березня
Ksyusha дивився під спідницею, що фольга вона!
15 березня.
Своїм батьком, що займався жінкам. Я. Я не помітив...
20 березня.
Я дивлю, що євреї і чому мій батько не схожий на них. Ми повинні попросити Ілюка Шекельмана. Я дивлюся, якщо батько не схожий на це?
24 березня.
Щоб виростити духовно, читайте далі. Я читаю мій dad's pager перед я пішов на ліжко. Думка багато.
1 квітня.
Моя мама говорить, якщо я не навчаюся добре, я не буду потрапити в кіоски. І я не хочу, щоб перейти до kioskers, я буду контролером.

Щоденник канадського Емігранту

15 серпня.
Ось ми в Канаді! Я захопився цією країною! Це дивовижна! Гори так красиві. Я з нетерпінням чекаю, що вони вкриті снігом.
14 жовтня.
Українська Це найкрасивіше місце на землі! Листя на деревах жовтіють і придбали всі відтінки спектра, від червоного до помаранчевого. Учора я зробив захоплюючу подорож з міста, на сільську сторону. Ви не вірите! Поза «Ложки» Зовні вони настільки красиві і витончені. Найчарівніші тварини на планеті. О, вони милий! Ні, це дійсно рай!
11 листопада.
Про те, щоб відкрити сезон полювання. Що страшно! Я не можу уявити, хто приходить до цієї милої, нешкідливої істоти. Ми очікуємо снігу з дня до дня. Я люблю це!
2 грудня.
Навігація Засніжені останні ночі. Я! Коли ми прокидаємо вранці, ми знайшли красиву картину поза вікном. Все покривається білосніжною, пишною ковдрою. Це виглядає як дивовижна різдвяна карта! Я раджу! Моя дружина і я щасливо вибігла з дому, і швидко очищаючи ганку і парковку перед будиночком, ми сміхалися і почали кинути сніговики. (Я виграв.) Заплавляючи всю парковку з снігом. Але що нас не згасло, і я швидко кинув сніг назад. Це так приємно! Я люблю Канаді!
12 грудня.
Засніжений знову останню ніч. Сніжний світ повторив свою антіку і затопив парком.
19 грудня.
Засніжений знову останню ніч. Я ніколи не змогла очищати парком і йти на роботу. Дуже добре, але я вже виснажу, завжди очищаю парковку. Idiot снігопад!
22 грудня.
Тексти пісень, а це означає: Що біле блювання знову в ніч! У мене з'явилася кров'яна блаженна на руках і постійним низьким болем спини, від нескінченного снігу очищення. Це виглядає так само, як це дерево, на снігу, ховається по куту і просто чекав мене, щоб кинути сніг з автостоянки. З повагою!
25 грудня.
Марія Фекен Крісмаса! Що трахнув сніг знову !!! Так само, щоб потрапити в горло, що син укусу на снігу. Я муфта я захоплю тебе! А крім того, чому не міські послуги посипають сіллю на тайських дорогах? Учора я ходив і майже загинув себе.
27 грудня.
Тексти пісень, а це означає: Це білий синиця знову в ніч !!! Третій день я сидю вдома, крім сортів, щоб очистити автостоянка після снігу. Я не можу дізнатися тут. Автомобіль зникне під горою білого щита! Це так холодно! Хлопець з прогнозного бюро на коробці обіцяє ще 20 сантиметрів білого ситу на ніч. Проживання! Чи знаєте ви, скільки снігу 20 сантиметрів?
28 грудня.
Згідно з прогнозним бюро! Це 50 сантиметрів. Виглядає, як цей b- cue сніг не буде плавати до літа. Сніжний сніг застрягнув за межі нашого будинку, і цей притулок водій прийшов, щоб нам просити запозичення лопаткою. Я сказав йому, що я зламав шість лопаток, відкинувши, що білий щит, який він використовувався для сміття на нашому автостоянці, і тепер я гона розірвав сьомий на голові барани.
4 січня.
Я нарешті вийшов з дому сьогодні! Я пішов в магазин, щоб купити їжу. І так, на шляху назад, це тварина — оленя — мухає на дорогу і розбиває всю передню частину автомобіля з його походами. Три тисячі доларів у пошкодженні !!! Чому мисливці не загиближували у листопаді? Ці істоти (глибше) всюди і всюди. Щоб відірвати їх, ви приступили!
3 травня.
Я взяв машину в майстерню. Ви не вірите, але цей тандем вдалося повністю відірвати від солі, яка заливається від міських служб на дорогах.
10 травня.
Всі Я збираюся до Флориди. Я не уявляю всіх, хто хоче жити в цьому ебать Канада!