Алмазний в кишені Будди

990 р.

Коли пікпеток зустрічає Будда, він бачить тільки свої кишені.

У Лахорі, місто ювелерів, проживала професійна пікапкетка. Одного разу він бачив, що чоловік придбав гарний діамант, який він чекав років, діамант, який він просто мав отримати. Так, пікапкет звернувся до чоловіка, який придбав діамант. Коли він купив квиток на поїзд в Мадрас, тим також взяв квиток до Мадраса. Вони пішли в одному відсіку. Коли власник алмазу пішов в туалет, пікпеток розшукав весь відсік. Коли людина закохнула, чеф продовжував пошук, але без успіху.
Нарешті, поїзд прибув в Мадрас і людина, яка купила діамант, закінчився на платформі. У той час підійшов пікпеток.
до Зрозуміти мене, sir, він сказав. - Я професійний тиф. Я спробував все, але не загартувати. Ви приїдете, де ви хочете піти, і я не турбувати вас більше. Але я просто не можу допомогти, але запитати: де ви приховуєте діамант?
Людина відповів:
- Я бачив, що ви переглядаєте мене купити діамант. Коли ви отримали на поїзді, це стало зрозуміло, що ви були після нього. Я думав, що ви повинні бути розумним хлопцям, і спочатку я не з'ясував, де поставити діамант, так що ви не змогли його знайти. Але в кінці я поховав її в кишені.

Ви шукаєте діамант біля вас, ближче до дихання. Але ви шукаєте кишеню Будди. Зніміть його з ваших кишенях. Шукайте, де немає відстані і нічого робити. Але це занадто легко для вас.