957
Будьте обережні.
Великий майстер Нан-в його смерті. У житті цієї неординарної людини були багато інцидентів, анекдоти, оповідання.
Як він загинув, він сказав до своїх учням:
- Я не хочу, щоб ви занурили свою смерть, бо це не смерть. Вважаю, що коли ви слізли, я буду дивитися вас з іншого боку і сміятися. Я хочу, щоб танцювати і співати. Я пішов, бо це час. Моє тіло стало джерелом тривожності, не комфортного. Ось мій. Не промийте своє тіло, я вже зробив це самостійно. І не змінюся, я вже носила все необхідне.
Він сказав, що він укладав на траурний розтяг і загинув.
Але люди – люди. Звичайно, коли така людина залишає, є незамінною недійсною. Вони висихають і сумні, але не довго.
Коли тіло Майстера було розміщено на похоронному пірі, кожен сміхався від своєї волі, хоча вони побачили сльози. Це була дивна ситуація. Учитель привітав багато різних речей у своєму одязі: вогнегасники і дрібні бомби! У Японії вони виконані з великим мистецтвом. Люди сміхалися і кричав. Бомби вибухнули, застібають клаптяві, Він був дуже яскравим і яскравим! І це не все; в одному місці всі люди перетворили очі на небо. На його синьому фоні дим з багаття утворився кілька ієроглифічних сенсів, «Чи обережні!» Учні зірвалися на небі, повністю забуваючи про похорон. Це те, що викладач сказав їм більше часу. Він не відмовився від їх смерті і продовжував робити те, що він присвячував своє життя.