Я купив книгу «Що потрібно знати про своє здоров’я» або щось інше. І не так давно, перейшовши по книгах в пошуку "Не на місяць", знайшовши його. Я знайшов і, з нічого, щоб зробити, щоб читати. Слід зазначити, що в цій книзі є розділ, присвячений нещастям, причинам і методикам лікування. З Я не можу ебать себе, я вирішив прочитати про бідних непристойних людей. Я побачила цікаві пропозиції. « Насправді, щоб дізнатися, чи є ви непромете або ні, досить вичавити кінчик вашого пеніса жорсткий і, якщо м'язи ануса контракту рефлексивно, ви не знеболюючий.» В іншому випадку необхідно звернутися до лікаря. й Я думав, і вирішив перевірити його. Він кладав ліву руку в своїх штанах, натертий його ударом і затертий, віджимаючи його наконечник (справа, до речі!). Стискаючи і слухав мій почуття дупа. Ог! І нічого не сталося - м'язи ас, так як вони розслаблені, і залишилися! Я думав, і сидю більше комфортно, я знову чекав свого сина. Немає реакції в ас.
- Свята сором'язлива! - Я думав, і я вирішив, що сенси оживити мене. Для того, щоб переконатися, що я не зможу і м'язи м'язів м'язів, я спробував потерти ці м'язи з правою рукою, одночасно вичавивши кінчик мій удар. Він був некомфортний, і я стояв. Картина людини стоячи з раком, яка з однією рукою забирає власні ас, а інший розсихання в області паху зловживала мені так багато, що я почав сміятися. Я припинив сміятися, як тільки я точно визначив, що м'язи м'язів м'язів не було. Я думав про це, і вирішив змінити позицію. Я впав на боці і почав запекти мій удар з однією рукою, намагаючись визначити інший, що збирався у мене. Ніщо все ще збирався в ас. Я спробував пам'ятати, що я використовую для мамтурбату. Я змінив свою руку. У вайн м'язи ас, як вони розслаблені, залишилися так. - Просто ебать ебать !!!, Я думав і зрозумів, що я був непристойним. Слід зазначити, що в той же час я рефлексивно продовжував нервово вичавити свого власного члена, який, не в змозі витримати таке лікування, вирішив еректифікувати. до Що таке ебать!!!! Я думав, скажу, щоб подивитися на мій власний стрибок. З одного боку, відсутність рефлекторних скорочень м'язів заднього проходу свідчить про те, що я ненав'язливий, але з іншого боку, пам'ятний погляд на похилого вгору кліща здається вказувати на протилежність.
Так, мої друзі, я в повній настій і настій. Сортувати мої сумніви, huh? Зробіть гарне знежирення, віджиміть кінчик власного кліща і напишіть тут про реакцію м'язів твоїх ас, або я залишаюся непристойним.