Про американців.

Так, місце є Ізраїль, університет Беершеба, студентська вечеря. Сісти вниз, їсти, не торкаючись будь-якого. Багато людей.
Насолодіться своїм обідом. Ми поговорили. Суддя акценту, Американець. Він просить мене в івриті:
Українська
Я кажу,
- російська.
Тоді я чую депарацію (англійською мовою):
Як повернути свою Росію, ви не маєте нічого, крім старих балістичних ракет і гніздових ляльк!
Людина думає в плані холодної війни. Я шкода за нього, як ви відреставровані, бідні люди! Але не шкодую. Я сердився, «Я шукаю тебе!» І я скажу це голосно.
- Чому? У нас є риба хутро!
Хто не знає, «риба хутря» був сміливо названий (і, можливо, навіть зараз називається) штучне хутро, яке, в цілому, прогріває, але при температурі не нижче 10 градусів.
Ось його нижня щелепа збита на поверхню столу.
- Ні!
до Не розголошується. Це рибне хутро, так що ви знаєте, є великим національним продуктом доходу!
А поки він був захоплення повітря з ротом, я сказав йому, що в Волзі (і тільки в Волзі, ніде ще!) є так звана риба ведмедя, єдина риба на планеті, яка росте волосся.
Це пальто, до речі, тепліше, ніж у мускатрії. Його уловлювач суворо обмежений і тільки за державною ліцензією з печаткою ФСБ.
Як мені вдалося зберегти серйозне обличчя під час цієї розмови, Бог знає. Хлопець висить вуха, а потім каже він,
Чи мають іноземці ліцензії?
Звичайно, ви не можете взяти більше двох тал за кордоном.
до Де штамп?
- будь-який офіс FSB. Але ви, як іноземець, повинні піти в OVIR на дозвіл на експорт природних ресурсів.
Цей idiot написав все ретельно, сказав: Добре і зліва. Через тиждень четвертий друг приходить до мене і каже,
Що ви сказали Макс? Я побачила, що ти на столі з ним.
- Чому ви знаєте один одному?
- Так, він є безкоштовним слухачем. І вчора він запитав мене, куди OVIR, скільки коштує квиток на Волгу і чи падає ведмедя на зиму.
Як Задорнов заявив, що Америка є країною Мандалей. Просто сміх і гріх!