Про скутер )

Тато:
Ви хочете зробити скутер з цих барів?
Син:
- Чому, Да?
Тато:
- Ну, чому? Чому потрібно скутери? Наприклад, ви будете їздити по будинку ... від кухні до спальні. Після чого назад до кухні. Назад в шафі, знову. У ванній кімнаті є ...
Син:
до І чому? Я можу ходити.
Тато:
- Фак! Якщо ви не хочете, скажете, "Чи ви, батько і його самокат!" Я не хочу нічого від вас, і насправді, я ебать чорний кінь всі ваші батька догляд! Ну, ви просто думаєте, не ви? Я?
Син:
до Ні, я думаю.
Тато:
- Я думаю так. У ебать саду! "Сорт." Кисень-гідроген!!! Коли ви думаєте, що ви повинні бути зашифровані! Про це? Ти знаєш, що стара казка, чи є ти моральний страх? Скажіть, «Дуже, батько і твої. й
Син:
до Що робити?
Тато:
- Що робити? Як це «нехай»?! Я побачу вас в очі для лікування ваших батьків, таких як, momfucker! Ви, ймовірно, не схожий на вашу країну, або? Вам не подобається. Я можу побачити в очах, не схожий на це. Право. Моя мама і я підняла трохи на шиї. З вини. Я повинен змащувати тебе. В апартаментах є міні-бар
Син:
- Дад.
Тато:
до Що таке "dad"? Що таке "тато"?! Не бачив його в той час? Ти не зробив, ти? Почати! Де ми йдемо? Ваш батько загине, ви не подаруєте склянку води. Яке скло води! Можливо, ви також поставите подушку на обличчі, і ви подрібните її з цим словником з вище, щоб ваші в'язані руки не брудні про рідну папку! Що? Ви хочете поставити його вниз? Словник! А! Чи можете ви поставити його вниз?! Що ебать він робить в будинку?! У нас є трохи храпа, ми заповнюємо будинок на стелю з косою! Види!
Син:
- Дивитися, тато, ебать, зробити мене самокат з цих барів! О.